Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Lăsați investițiile și femeile să se termine, nu vă grăbiți cu EXIT-ul!

Lăsați investițiile și femeile să se termine, nu vă grăbiți cu EXIT-ul!

Observ ca pentru multi membrii din grupurile de facebook de investitii, bursa e un fel de alba-neagra … una are, alta n-are, daca iese e bine, daca nu e teapa si meri la alta … poate amu iese :)))) Oameni buni, e trist sa vedem asa bursa ! Suntem o tara trecuta prin Caristas, prin FMI, prin tot felu de jmekerii de’astea de prostit pe prosti …

Chiar nu a invatat nimeni nimic din treburile astea ? Mie chiar mi se pare trist sa vad asta. TANJESC oameni buni dupa oameni care sa vada bursa ca un fel de Registrul Comertului unde sa se duca sa cumpere parti sociale din companiile in care cred ! Credeti-ma ca tanjesc dupa oameni de genu si ii numar pe degetele de la cateva maini … si e pacat !

Stiu stiu, fiecare are modul lor de a investi la bursa dar mi se pare atat de … aiurea (nici nu stiu cum sa ii spun) cand imi spune cineva MIE ca e un mod iresponsabil cand eu le recomand oamenilor sa detina si nu sa traiasca clipa cu pac pac cate un 2 lei 3 lei dupa care iar pac pac cate un 2 lei 3 lei si tot asa! Unde dumnezo va grabiti ? Asa faceti si cu femeile ? Nu le lasati sa se termine ?

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.