Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

LAST CALL – Încă 5 zile în care se mai poate investi în Edain până la lansare. Let’s do this!

LAST CALL – Încă 5 zile în care se mai poate investi în Edain până la lansare. Let’s do this!

Mai sunt doar 5 zile pana se termina ultima etapa in care putem achizitiona EAI de pe site-ul EDAIN https://bit.ly/edain-ai

In ultima vreme am primit nenumarate intrebari de la zeci de persoane referitor la acest proiect in care am investit si eu si stiu ca ati investit si multi dintre voi.

Personal sunt optimist cu privire la proiectul EDAIN, stiu ca e unul pe care trebuie sa il gandim pe TERMEN LUNG, fiindca proiectul e unul ambitios insa foarte interesant din punctul meu de vedere iar in urma evenimentului de lansare la care am participat la Dubai am ramas cu o parere foarte buna despre potentialul la care poate ajunge daca merge bine treaba.

Citeste si: Cum a fost la evenimentul EDAIN – “Global Knowledge Revolution” de la Grand Hyatt Dubai

Am gandit aceasta investitie in EDAIN ca intr-un START-UP si asa o percep si acum. Si asa am investit in TOATE proiectele crypto de pana acum. Cu unele am facut profituri foarte frumoase, cu alte mai putin pfrumoase, iar cu altele inca astept sa bubuie.

Investitiile in start-up-uri au risk-reward mare si e normal sa fie asa fiindca cand investesti LA INCEPUT incertitudinea e mult mai mare decat daca ai investi intr-o companie publica, listata la bursa care s-a maturizat deja si e, evident la alt pret!

Din cate am inteles EDAIN se va lista in 3 exchange-uri, primul dintre ele va fi LAToken pe care va puteti face cont aici https://bit.ly/invite-latoken dar vom primi detalii in zilele urmatoare. Si DA, de indata ce primesc mai multe informatii, va voi tine la curent.

Let’s do this si sa fie’ntr-un ceas bun, ROLEX de preferinta!


Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Cuvinte cheie:

blockchain, crypto, EAI, Edain, investitii
Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.