Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Liviu Stoleru pleacă de la conducerea ROCA Industry, la doar 6 luni de la preluarea mandatului

Liviu Stoleru pleacă de la conducerea ROCA Industry, la doar 6 luni de la preluarea mandatului

ROCA Industry, holding înfi­in­ţat de ROCA Investments cu denu­mirea Holdingrock1 la Registrul Co­mer­ţului, anunţă că Liviu Stoleru a decis să renunţe, cu efect imediat, la poziţia de director general al companiei şi la cea de membru în Consiliul de Administraţie.

“Decizia renunţării la mandatele de Director General, respectiv de membru al Consiliul de Administratie al Companiei, a fost discutată şi agreată împreună cu ceilalţi membri ai Consiliului de Administratie”, spun oficialii ROCA Industry într-un anunţ pe Bursă.

Aceştia menţionează că mandatul de director general va fi asigurat în regim provizoriu de Ioan-Adrian Bindea, Presedinte al Consiliului de Administratie, pe o perioada de şase luni sau până la numirea unui nou director general.

Liviu Stoleru, fostul CEO al pro­du­cătorului de cărămizi Cemacon, a preluat oficial funcţia de CEO al ROCA Industry începând cu ianuarie 2022.

Cu peste 15 ani de ex­pe­rienţă în vânzări, logistică, dis­tribuţie, marketing, reorganizare şi restruc­turare, strategii de insolvenţă, Liviu Stoleru a ocupat de-a lungul timpului diferite poziţii de management de top.

Plecarea lui de la Cemacon, companie cu o capitalizare de 343 mil. lei, la care holdingul fraţilor Pavăl de la Dedeman are controlul majoritar, a fost anunţată la începutul lunii decembrie 2021.

Stoleru a preluat funcţia de CEO la Cemacon în anul 2010. În locul său compania l-a numit ca CEO pe Daniel Şologon, CFO şi cel cu care Liviu Stoleru a planificat şi implementat reconstrucţia şi dezvoltarea companiei în ultimii 12 ani.

ROCA Industry a intrat la tranzacţionare la Bursa de Valori Bucureşti, piaţa AeRO, pe 27 ianuarie 2022 sub simbolul ROC1. Emitentul are 170 mil. lei capitalizare.

Compania a închiat primul trimestru din 2022 cu un profit net consolidat de 0,25 mil. lei atribuibil societăţii-mamă (pierdere de 0,55 mil. lei) şi intereselor care nu controlează (profit de 0,8 mil. lei), potrivit raportului aferent T1/2022 publicat la Bursa de Valori Bucureşti.

Din acţionariatul holdingului fac parte ROCA Investments SA (cu un pachet de 59,8% din acţiuni), Mihai Bîrliba, acţionarul majoritar de la BICO In­dustries (5,73%), alţi acţionari având 34,3%, potrivit datelor de la BVB.

Sursa: Ziarul Financiar

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.