Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

MAIOR Army depășește borna de 300 de investitori la bursă în comunitate

MAIOR Army depășește borna de 300 de investitori la bursă în comunitate

Tocmai am observat ca am depasit pragul de 300 de investitori la bursa in MAIOR Army! Sunt onorat sa vad ca este interes atat de mare si sunt convins ca vom depasi curand si pragul de 1000 de membri in comunitate.

VA REAMINTESC ca recent am lansat si un canal de DISCORD unde sunteti asteptati sa intrati sa discutam concret si punctul cele mai bune investitii din aceasta perioada. Totul intr-o aplicatie de mobil foarte, foarte tare!

Impreuna suntem mai puternici, mai educati si mai disciplinati cu investitiile noastre! Si da, e pacat sa nu profitam de oportunitati de investitii de care poate nu ne vom mai lovi in timpul vietii noastre.

Click aici pentru a va inregistra in comunitate!

Dupa inregistrare alegeti varianta de cont cea mai buna pentru voi, eu personal va recomand varianta WAR ROOM 🙂 #numazic

PS: Redeschid promotia cu reducere de 500 lei (4 luni gratuite) la abonamentul pentru 1 an ! Investite mai buna in educatia voastra financiara chiar nu aveti cum sa faceti.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.