Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

MAIOR Army vă invită la Ziua Investitorilor TeraPlast Bistrița (TRP) – Ediția 2023

MAIOR Army vă invită la Ziua Investitorilor TeraPlast Bistrița (TRP) – Ediția 2023

Te invităm la Ziua investitorului TeraPlast. În 28 noiembrie, începând cu ora 10:00, vei putea interacționa cu management-ul TRP (TERAPLAST SA) și vei putea afla mai multe despre evoluția recentă a grupului nostru, dar și despre planurile noastre. Ulterior, vei avea ocazia de a vedea cele mai recente investiții din Parcul industrial din Sărățel.

Vino să vezi cum se transpune în practică strategia pe care o comunicăm frecvent de-a lungul anului.

Pentru a participa, completează formularul din această pagină, iar echipa dedicată relației cu investitorii va intra în legătură cu tine pentru detalii.

Agenda eveniment:

  • 10:00 – 10:30 Primirea participanților
  • 10:30 – 13:00 Prezentări și discuții
  • Alexandru Stânean, CEO
  • Ioana Birta, CFO
  • Invitat special
  • 13:00 – 13:45 Prânz
  • 14:00 – 15:30 Vizită Parcul Industrial

Pentru a participa, completează formularul din această pagină, iar echipa dedicată relației cu investitorii va intra în legătură cu tine pentru detalii.

Înscrierile se încheie în data de 22 noiembrie.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.