Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Marti incep alegerile in SUA! Make America Great Again!

Marti incep alegerile in SUA! Make America Great Again!

Urmeaza o saptamana tare interesanta pentru SUA. Marti incep alegerile ! 🇺🇲

Asa cum v-am obisnuit sunt un sustinator al fostului presedinte Donald Trump si sunt de parere ca are sanse mari sa obtina un nou mandat de presedinte.

Joe Biden inca de la inceputul mandatului, pe langa faptul ca e total din alta lume (nici el nu stie care), a dovedit ca nu-l intereseaza decat sa duca un razboi cu Rusia fiindca na, a dat-o in boala copiilor cu interesu americanilor de a reusi ce nu a reusit Napoleon si anume sa distruga Rusia. In rest tot ce a vorbit si facut a fost sa promoveze toate prostiile moderne de genu diversitati, political correctness, cenzura pe internet si alte monstruozitati de genu.

Sa nu uitam ca Donald Trump a fost singurul presedinte american din ultimele 2 decenii care s-a concentrat pe dezvoltarea SUA si nu l-a interesat granitele spre Rusia, razboaie si alte prostii de genu.

Citisez azi ca Biden spunea ca Twitter acum ca a fost cumparat de Elon Musk care nu se mai adapteaza la trendul de cenzura si comunisme, ca Twitter a devenit un spatiu de propagat fake news-uri … si asta doar pentru ca Twitter, de cand a fost cumparat de Musk a inceput sa atribuie mesaje referitoare la falsitatea declaratilor, exact cum facea Twitter la comanda lui Biden pentru Donald Trump.

De asemenea, citisem azi ca Joe Biden a declarat ca SUA va ELIBERA Iran-ul … 🤦

Trecand peste intrebarea LEGITIMA pe care ne-o putem pune ca “Cine e mă asta de ‘elibereaza’ el asa de capu lui si in interesul SUA?” nu ne ramane decat sa speram ca americanii vor penaliza aceste derapaje periculoase si halucinante ale partidului democratic si ca republicanii vor castiga aceste alegeri.

DAAAR, fiindca lupta cu un sistem aflat la putere, nu e una usoara, sunt convins ca putem avea surprize de fraude electorale sau tot felul de sfori trase pentru ca Biden si partidul democratic sa conduca in continuare SUA.

Pana una alta, GoGo Donald Trump si partidul Republican! 💪 Make America Great Again! 🇺🇲

– – – – – – – –

PS: DA, sunt de parere ca atat pentru SUA cat si pentru intreaga lume, va fi mai bine daca SUA ar fi sub conducere republicana. E docedit ISTORIC ca SUA a mers nult mai bine economic cu republicanii la putere. Democraticii au venit tot timpu cand era masa pusa cu apucaturi socialiste si vezi doamne lupta impotriva capitalismului !

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.