Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Merită cumparat acțiuni la Fondul Proprietatea inainte de 7 septembrie?

Merită cumparat acțiuni la Fondul Proprietatea inainte de 7 septembrie?

La fel cum acum vreo luna mi-au iesit pe nas mesajele de la voi cu listarea Hidroelectrica, asa incep sa imi iasa pe nas acum telefoanele si mesajele cu “”Se merita” sa investesc in Fondul Proprietatea acum?”

Ei bine … porcul NU se ingrasa in ajun. Eu in MAIOR Army discutasem de multi ani si imi pregatisem membri pentru aceasta listare a Hidroelectrica fiindca investind in FP, practic detineai perla energiei.

Cine m-a ascultat E DEJA BLINDAT de actiuni luate la preturi mult mai bune. Eu personal am FP in portofoliu de peste 7 ani! Asta asa ca idee ca sa intelegeti despre ce vorbim aici.

Mna bun, fiindca ce a fost, a fost, ramane de vazut CE FACEM ACUM …

Daca ma intrebati pe mine, nu prea merita luat acum. Pentru ca scade cu valoarea dividendului. Si practic cu o mana iti dai iar cu cealalta iti cam iei singur banii inapoi.

Daaar daca vezi investitia in FP pe termen lung (cum am vazut-o eu, o vad si o vad in continuare), atunci poate fi o investitie buna MAI ALES daca reinvestesti dividendele primite si astepti noi listari din portofoliul FP si alte dividende, raportari financare si re-evaluari ale activelor si etc in anii urmatori.

Asadar, repet, porcul nu se ingrasa in ajun iar investitiile la bursa se fac cu cap si din timp dupa ce investesti in propria educatie!

Nu tratati bursa ca pe un casino ca va arde de nici nu stiti ce v-a palit!

Va astept pe www.MaiorArmy.ro sa va inscrieti si sa invatati sa analizati companiile si sa va creati singuri portofolii solide pe termen lung. TE ASIGUR ca investitia asta in edicatia ta, iti va fi mai profitabila decat orice pont ai crede tu ca ai prins acum.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.