Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

MeritCircle: O nouă investiție în portofoliu crypto/metaverse. Un DAO axat pe dezvoltarea economiei de tip play-to-earn

MeritCircle: O nouă investiție în portofoliu crypto/metaverse. Un DAO axat pe dezvoltarea economiei de tip play-to-earn

Astazi am adaugat un nou proiect in portofoliul meu crypto de pe Binance si anume Merit Circle (MC). Imi place la el si faptul ca este adaugat si in Binance Launchpool unde se ofera un Annual Percentage Yield de 238%.

Am sa las toate monedele la staking pe toata perioada de 60 de zile fiindca merita zic eu si nu-mi fac problema ca va scadea pretul in perioada urmatoare, dimpotriva chiar ma astept sa creasca frumos pe termen lung.

Daca doriti sa investiti si voi, puteti sa o faceti aici https://bit.ly/binance-meritcircle iar dupa ce achizitionati tokenii puteti merge la Binance Launchpool si gasiti acolo si varianta de staking de care va spuneam mai sus.

Merit Circle (MC) are misiunea de a maximiza acumularea de valoare în diferite jocuri din metavers. Creăm o platformă la intersecția capitalului, experienței și jucătorilor.

Merit Circle Launchpool details

Supported Pools:

Deocamdata lucreaza cu Axe Infinity, insa foarte curand vor lucra si cu alte proiecte de gaming de tip play to earn precum Star Atlas, Iluvium si Hash Rush.

Proiectul își propune să rămână în fruntea inovației în industria Play to Earn, cu activități care sunt răspândite în mai multe sectoare și nișe, determinând o organizație care se adaptează constant și este în continuă evoluție.

Important de știut

  • Instantanee ale soldurilor utilizatorilor și soldurilor totale ale grupului vor fi luate în fiecare oră pentru a calcula recompensele utilizatorilor, care vor fi, de asemenea, actualizate în fiecare oră.
  • Utilizatorii își vor putea acumula recompensele (calculate în fiecare oră) și vor putea revendica aceste recompense direct în conturile lor spot în orice moment.
  • Randamentul procentual anual (APY) și soldul total al fiecărui pool vor fi actualizate în timp real.
  • Jetoanele pot fi mizate doar într-un singur pool la un moment dat. De exemplu, utilizatorul A nu poate miza același BNB în două pool-uri diferite în același timp, dar poate aloca 50% din BNB-ul său în pool-ul A și 50% în pool-ul B.
  • Utilizatorii vor putea să-și retragă fondurile în orice moment, fără întârziere și să participe imediat la orice alte fonduri disponibile.
  • Tokenii mizati în fiecare grup și, de asemenea, orice recompense nerevendicate vor fi transferate automat în conturile spot ale fiecărui utilizator la sfârșitul fiecărei perioade de agricultură.
  • BNB pariat în Launchpool va oferi utilizatorilor în continuare beneficiile standard pentru deținerea BNB, cum ar fi airdrops, eligibilitatea Launchpad și beneficii VIP.

Va las mai jos si niste cifre pana la data de azi plus o lista cu partenerii lor de pana in prezent.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.