Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Obligațiuni & Titluri de stat

MicroStrategy cumpără încă 94,2 milioane USD de Bitcoin

MicroStrategy cumpără încă 94,2 milioane USD de Bitcoin

La 29 decembrie, compania deținea aproximativ 124.391 de bitcoini cumpărați la un preț mediu de 30.159 USD.

MicroStrategy (MSTR), compania de software de business-intelligence care a început să acumuleze bitcoin, a declarat că a cumpărat 1.914 bitcoin între 9 decembrie și 29 decembrie pentru aproximativ 94,2 milioane de dolari în numerar.

  • Compania a plătit un preț mediu de 49.229 USD per bitcoin, se arată într-un comunicat.
  • Începând cu 29 decembrie, MicroStrategy deținea aproximativ 124.391 de bitcoini achiziționați la un preț mediu de 30.159 USD. Bitcoin se tranzacționează în prezent cu aproximativ 47.500 de dolari, evaluând tezaul la 5,9 miliarde de dolari. Compania are o capitalizare de piață de 6,1 miliarde de dolari.
  • MicroStrategy a strâns fonduri pentru cumpărare prin vânzarea de acțiuni.
  • În al treilea trimestru, compania a adăugat aproape 9.000 de bitcoin la deținerile sale, o medie de 3.000 pe lună.
  • CEO-ul Michael Saylor a făcut din achiziția de bitcoin un al doilea mandat pentru compania sa de 32 de ani.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.