Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

MicroStrategy. Sunt proști sau au investit bine?

MicroStrategy. Sunt proști sau au investit bine?

Recent MicroStrategy a cumpărat 1045 de Bitcoin la rezonabila sumă de 29.3 de milioane de dolari.

Știrea a împărțit lumea investițiilor în crypto în două tabere: una care susține mișcarea și consideră că este una benefică pe long term și cea de-a doua care consideră că ar fi putut cumpăra chiar la un preț mai bun.

Când o informație este scandaloasă face înconjurul lumii foarte repede. Ca dovadă, unul dintre pionierii crypto din România, Marius Morra, chiar a făcut un sondaj pe tema aceasta pe Instagram.

Pentru că ni s-a părut interesant subiectul, am luat legătura cu Marius, CEO și Co-Founder al TOKERO, să ne spună părerea lui despre mișcarea celor de la MicroStrategy:

“Dacă nu cumperi acum, atunci când? Când o să fie 100.000 de dolari un Bitcoin și nu o să-ți poți permite decât tranzacții mici? Niciun sportiv nu începe să se pregătească de un mare concurs cu doar o zi înainte. Acestora le trebuie ani de antrenament. La fel stă treaba și în crypto, mișcările făcute devreme duc la rezultate long-term.

Mulți se luptă să prindă cel mai mic preț pentru achiziție și cel mai mare pentru vânzare, dar realitatea ne arată că puțini reușesc acest lucru. O strategie DCA smart începută azi poate da rezultate mult mai bune. Dacă avem încredere că Bitcoin sau alt asset va atinge din nou ATH-ul, prețurile de azi sunt cu siguranță avantajoase.”

Având o vastă experiență în investiții și recunoscuta reputație de vizionar, Marius Morra susține mișcarea celor de la MicroStrategy și ne îndeamnă să acționăm pe termen lung.

Pentru cei care știu că momentul este acum, recomandăm platforma TOKERO, cel mai bun crypto exchange românesc. Acceptă cumpărare de crypto cu cardurile MasterCard. În plus, poți crea și conturi corporate, care sunt verificate în mai puțin de o oră.

Ia exemplul celor de la MicroStrategy și investește acum 👉 https://cutt.ly/tokero

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.