Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Miliardarul indian Gautam Adani este acum al treilea cel mai bogat om din lume

Miliardarul indian Gautam Adani este acum al treilea cel mai bogat om din lume

Acum, el este, de asemenea, al treilea cel mai bogat om din lume, depășindu- l pe președintele LVMH (LVMHF) Bernard Arnault și devenind prima persoană asiatică care ocupă acel loc.

Adani, care conduce unul dintre cele mai importante conglomerate din India, se crede că are o valoare de aproximativ 137 de miliarde de dolari.

Asta după ce o creștere în această săptămână l-a plasat chiar în spatele CEO-ului Tesla (TSLA), Elon Musk, și a fondatorului Amazon (AMZN), Jeff Bezos, ale căror averi proprii sunt estimate la 251 de miliarde de dolari, respectiv 153 de miliarde de dolari.

La fel ca alți miliardari din întreaga lume, Adani și-a văzut bogăția explodând în timpul pandemiei.

Averea lui a crescut exponențial de la începutul crizei globale de sănătate, investitorii pariând pe capacitatea lui de a-și dezvolta afacerea în sectoare pe care premierul indian Narendra Modi le-a prioritizat pentru dezvoltare. Adani a beneficiat și de o creștere a consumului de cărbune, care i-a catapultat ascensiunea în ultimele luni.

Adani l-a depășit pe magnatul indian Mukesh Ambani pentru a deveni cel mai bogat om din regiune în februarie.

În iulie, cofondatorul Microsoft (MSFT), Bill Gates, a anunțat că va dedica 20 de miliarde de dolari pentru dotarea Fundației Bill și Melinda Gates și și-a reiterat intenția de a trece „de pe lista celor mai bogați oameni din lume”. Gates este în prezent clasată pe locul cinci ca cea mai bogată persoană din lume, cu o avere netă de 117 miliarde de dolari.

În interiorul Indiei, Adani și-a sporit profilul și în alte moduri.

Săptămâna trecută, el a făcut furori anunțând o ofertă ostilă de a prelua un radiodifuzor influent, New Delhi Television (NDTV). Acordul este urmărit de AMG Media Networks, o unitate a conglomeratului lui Adani.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.