Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Netflix își unește forțele cu Microsoft pe partea de ADS. Ce urmează?

Netflix își unește forțele cu Microsoft pe partea de ADS. Ce urmează?

În cadrul unui parteneriat care va schimba regulile jocului, Netflix s-a asociat cu Microsoft pentru a depăși criza de afaceri cu un plan low-cost bazat pe reclame. După o cădere substanțială a acțiunilor la sfârșitul lunii aprilie, Netflix ia acum măsuri pentru a contracara situația critică.

Printre primii pași se numără un parteneriat de profil cu un jucător important din domeniul tehnologiei – Microsoft.

Scopul acestei colaborări este de a crea o nouă alternativă “cu preț mai mic” și “susținută de reclame” pentru abonați.

Ce au de spus reprezentanții Netflix și Microsoft despre parteneriatul pentru reclame?

Într-un comunicat de presă recent, un executiv de top al Netflix prezintă motivele pentru care platforma de streaming a ales Microsoft ca partener pentru reclame.

“Microsoft a oferit flexibilitatea de a inova în timp, atât pe partea de tehnologie, cât și pe partea de vânzări, precum și o protecție puternică a confidențialității pentru membrii noștri”, explică Greg Peters, director de operațiuni și director de produse Netflix.

În plus, directorul executiv al Netflix subliniază viziunea pe termen lung a parteneriatului. Peters rezumă beneficiile dublei ținte ca fiind: “mai multe opțiuni pentru consumatori și o experiență de marcă TV premium, mai bună decât cea liniară, pentru agenții de publicitate”.

În același timp, Mikhail Parakhin, președintele Web Experiences la Microsoft, aprofundează detaliile colaborării.

“Agenții de marketing care se orientează către Microsoft pentru nevoile lor de publicitate vor avea acces la audiența Netflix și la inventarul premium al televiziunii conectate”, împărtășește Parakhin, menționând, de asemenea, că “toate reclamele servite pe Netflix vor fi disponibile exclusiv prin intermediul platformei Microsoft”.

Deocamdată, atât Netflix, cât și Microsoft și-au exprimat entuziasmul pentru această alianță. În încheiere, este important de menționat că planul de abonare la reclame se află încă în stadii incipiente de dezvoltare.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.