Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Netflix raportează peste așteptări in T3! Creștere la numărul de abonați iar profiturile depășesc așteptările

Netflix raportează peste așteptări in T3! Creștere la numărul de abonați iar profiturile depășesc așteptările

  • Netflix (NFLX): Q3 GAAP EPS of $3.19 beats by $0.63.
  • Revenue of $7.48B (+16.1% Y/Y) in-line.

Netflix raportează așa cum am prognozat în postarea anterioara, peste așteptări in T3! Creștere la numărul de abonați iar profiturile depășesc așteptările

Compania a adăugat un număr net de 4,38 milioane de abonați la streaming global – mai bine decât îndrumările proprii pentru 1,54 milioane, precum și așteptările analiștilor pentru 3,5 milioane. Acest total este în creștere față de 2,2 milioane de ani în urmă.

„După o ardezie de conținut mai ușoară decât cea normală în T1 și Q2 din cauza întârzierilor de producție legate de COVID în 2020, observăm efectele pozitive ale unei ardezii mai puternice în a doua jumătate a anului”, spun reprezentanții companiei.

Veniturile au crescut cu 16%, ajungând la 7,48 miliarde de dolari, în conformitate cu așteptările. Câștigurile pe acțiune au crescut cu 83%, până la 3,19 USD. Și creșterea veniturilor a fost determinată de o creștere cu 9% a numărului mediu de membri plătiți și de o creștere cu 7% a veniturilor medii pe membru,

În timp ce observatorii Netflix s-au așteptat ca creșterea să vină la nivel internațional după o încetinire, la nivel regional a arătat o creștere modestă în SUA și Canada. Abonamentele plătite au ajuns la 74,02 milioane (în creștere față de 73,95 milioane din trimestrul trecut)

Îndrumările pentru Q4 sunt, de asemenea, optimiste. Compania prognozează venituri de 7,71 miliarde dolari față de consensul de 7,68 miliarde dolari și vede 8,5 milioane de abonați neti în plus față de 8,32 milioane așteptate.
Această prognoză din T4 ar aduce compania la 222,06 milioane de abonamente cu plată la nivel global.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.