Abonează-te la Newsletter-ul PULSUL PIEȚEI by MAIOR Army

Abonează-te la Newsletter-ul PULSUL PIEȚEI by MAIOR Army

Cercetarea pieței poate fi consumatoare de timp. Chiar și atunci când crezi că ai găsit investiția perfectă, se întâmplă deseori să se întâmple tot felul de evenimente care vor cauza o volatilitate în piață, moment în care, în functie de experiența pe care o ai vei putea câștiga sau pierde bani din acea investiție. dDe-asta e foarte important să ai acces la cele mai sigure și credibile surse de informare pentru a ști EXACT cum trebuie sa acționezi.

Ca investitor, cercetarea este o parte esențială a găsirii de investiții câștigătoare. Dar dacă aveți un loc de muncă, găsirea timpului pentru a analiza companiile și acțiunile pe care le aveți în vedere poate fi o provocare care necesită timp.

În loc să faci cercetările pe cont propriu, de ce să nu lași un profesionistsă facă cercetările pentru tine, ATENȚIE, timp în care să furi meserie și să ajungi să poți să îți faci si singur analizele de piață. Îți voi arăta în materialele de pe acest site de ce aleg anumite acțiuni / crypto tocmai pentru a înțelege cu ce se mănânca munca unui investitor profesionist!

Înscriere Newsletter:

Abonează-te la newsletter-ul nostru.

Bursa NU e complicată ! Tocmai asta este problma că e atât de simplă, încât pare ridicol să apelezi la metodele plictisitoare de a investi și CULMEA, uneori tocmai acele metode de a investi sunt cele mai profitabile.

Probabil că te întrebi cât costă treaba asta. Ei bine, newsletter-ul e complet gratuit, INSA vei vedea in acel newsletter si article care sunt vizibile doar pe bază de abonament.

Daca alegi să te înscri ca membru in comunitate, află că pretul este unul FOARTE DECENT, si anume, daca algei sa platesti pe 1 AN, abonamentul lunar este undeva la echivalentul unui abonamet de Netflix si ceva rontaiala in timpul filmului. Dacă ești interesat SERIOS de investiții eu zic că abonamentul acesta e cel mai bun lucru pe care il poti face pentru a începe cu dreptul.

De asemenea, dacă vrei te interesează să treci la NEXT LEVEL, îți FOOOOARTE recomand să aplici pentru pachetul PLATINUM unde vei avea acces si la canalul de DISCORD al comunitatii. Aici vei putea discuta impreuna cu noi cele mai bune investiții pe care le fac membrii comunității, și FOARTE IMPORTANT, vei afla și DE CE ANUME le-am ales tocmai pe acelea. Si, tot in acest pachet, ai inclus si un mentorat cu mine pe ZOOM unde voi avea grijă să iți fac inițierea în comunitate și sa ma asigur ca vei știi să îți creezi propriul portofoliu de investiții de care să te bucuri TOATĂ VIAȚA și nu doar 2-3 zile 🙂

Click pentru a alege varianta de abonament: