Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Nikola și BayoTech se asociază pentru a promova livrarea de hidrogen cu emisii zero

Nikola și BayoTech se asociază pentru a promova livrarea de hidrogen cu emisii zero

  • BayoTech va achiziționa până la 50 de vehicule electrice cu pile de combustie cu hidrogen din clasa 8 Nikola pentru transportul de hidrogen cu emisii zero
  • Nikola va achiziționa hidrogen cu emisii scăzute de carbon de la centrele de hidrogen BayoTech Missouri și California și până la 10 transporturi BayoTech HyFill™ pentru livrarea de hidrogen în vrac către stațiile de realimentare ale clienților

Nikola Corporation (NKLA), lider global în soluții de transport și furnizare de energie și infrastructură cu emisii zero, prin marca sa HYLA și BayoTech, Inc. („BayoTech”), un inovator în domeniul hidrogenului soluții de producție, transport și stocare, a anunțat un acord pentru a promova furnizarea fiabilă de hidrogen pentru flotele de vehicule electrice comerciale cu celule de combustie fără emisii. Acordul strategic de furnizare include camioane electrice cu pile de combustie cu hidrogen Nikola Clasa 8 , remorci pentru transportul hidrogenului în vrac BayoTech HyFill™ și hidrogen produs la rețeaua distribuită de hub-uri BayoTech.

Puteti investi la bursa prin platformele:

În calitate de client ancoră de preluare a hidrogenului, Nikola se așteaptă să preia livrarea hidrogenului cu emisii scăzute de carbon produs de BayoTech începând din Missouri anul acesta și California în 2024. Nikola plănuiește să achiziționeze până la 10 remorci de transport BayoTech HyFill™, facilitând distribuția de înaltă presiune. hidrogen gazos de la locurile de producție până la stațiile de alimentare care deservesc flotele de vehicule electrice cu celule de combustie.

„Nikola și BayoTech sunt unite printr-un obiectiv comun de a oferi acces fiabil la hidrogen în Statele Unite”, a declarat Michael Lohscheller, președinte și CEO al Nikola Corporation. „Combustibilul cu hidrogen cu emisii scăzute de carbon și echipamentele de transport ale BayoTech vor juca un rol important în sprijinirea adoptării camioanelor electrice cu celule de combustibil de clasa 8 de la Nikola cu zero emisii.”

BayoTech va achiziționa până la 50 de vehicule electrice cu celule de combustie Nikola Clasa 8 în următorii cinci ani, primele douăsprezece camioane fiind livrate în 2023 și 2024. Camioanele Nikola vor fi asociate cu remorcile de transport de hidrogen în vrac HyFill™ de la BayoTech pentru a furniza emisii scăzute de carbon. hidrogen pentru a prelua clienții din centrele de producție de hidrogen ale BayoTech.

„Suntem extrem de mândri să fim un lider în industrie în angajamentul nostru de a livra hidrogen clienților locali prin camioane cu celule de combustibil cu emisii zero”, a declarat Mo Vargas, Președinte și CEO, BayoTech. „Parteneriatul cu companii de perspectivă precum Nikola ne permite să accelerăm implementarea rețelei noastre hub de hidrogen și să stimulăm creșterea ecosistemului cu hidrogen.”

Vehiculul electric cu celule de combustibil Nikola oferă o autonomie de până la 500 de mile, făcându-l unul dintre camioanele din clasa 8 cu cea mai lungă rază de eșapament și zero emisii disponibile și ideal pentru diverse aplicații, inclusiv transport, intermodal, încărcătură de camion, încărcare mai mică de camion și transport specializat.

Clienții se bazează pe remorcile de transport de hidrogen în vrac HyFill™ de la BayoTech pentru a transporta eficient hidrogenul către locurile de distribuție și distribuire și, în cele din urmă, către utilizatorul final, inclusiv stațiile de alimentare cu amănuntul, sistemele de alimentare de rezervă din zone îndepărtate și site-urile de producție industrială.

DESPRE NIKOLA CORPORATION
Nikola Corporation transformă la nivel global industria transporturilor. În calitate de proiectant și producător de baterii electrice și vehicule electrice cu hidrogen cu emisii zero, sisteme de propulsie pentru vehicule electrice, componente ale vehiculelor, sisteme de stocare a energiei și infrastructură a stațiilor de hidrogen, Nikola este determinat să revoluționeze impactul economic și de mediu al comerțului așa cum îl cunoaștem noi. astăzi. Fondată în 2015, Nikola Corporation are sediul în Phoenix, Arizona. Pentru mai multe informații, vizitați www.nikolamotor.com .

DESPRE BAYOTECH
BayoTech, un inovator în soluții cu hidrogen, se angajează să răspundă nevoii globale de hidrogen fiabil, rentabil și cu emisii scăzute de carbon. BayoTech plasează producția de hidrogen aproape de cerere și o distribuie consumatorilor din apropiere prin echipamente de transport și stocare a gazelor de înaltă presiune. Clienții accelerează decarbonizarea sistemelor lor de energie și transport prin furnizarea BayoTech de molecule de hidrogen și echipamente. Aflați mai multe la www.bayotech.us

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.