Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Notcoin (NOT) se listează pe Binance Launchpool. V-ati pus BNB-ul la treaba?

Notcoin (NOT) se listează pe Binance Launchpool. V-ati pus BNB-ul la treaba?

Binance va fi prima platformă care va lista Notcoin (NOT), tranzacționarea începând la 16.05.2024, ora 12:00 (UTC). Orice anunț de vânzare a acestui token înainte de data menționată reprezintă publicitate falsă. Vă rugăm să cercetați pe cont propriu pentru siguranța fondurilor dvs!

NOT este un token condus de comunitate, conceput pentru a introduce utilizatorii în lumea web3 prin intermediul unei mecanici simple de minerit „tap-to-earn”.

👉 Deschideti un cont si descarcati aplicatia Binance https://bit.ly/38Zy4UK

Detalii despre Launchpool și Farming

Utilizatorii pot pune la staking BNB sau FDUSD în pool-uri separate de Launchpool pentru a obține tokenuri NOT pe o perioadă de trei zile, începând cu 13 mai 2024 la ora 00:00 UTC.

Pagina web a Launchpool este așteptată să fie disponibilă cu 24 de ore înainte de începerea farmingului.

După perioada de farming, NOT va fi listat pe Binance la data de 16 mai 2024, ora 12:00 UTC, cu perechi de tranzacționare disponibile pentru BTC, USDT, BNB, FDUSD și TRY.
Observație importantă: 

 • După airdropul inițial, mai multe tokenuri vor fi distribuite utilizatorilor în mod continuu și vor intra pe piață, ceea ce poate duce la scăderea prețului tokenurilor.
 • Revendicarea activelor distribuite prin airdrop poate înregistra întârzieri pentru utilizatorii care au beneficiat de airdrop pe blockchain și în portofel, ceea ce poate duce la fluctuații suplimentare ale prețurilor.

Detalii Launchpool NOT:

 • Nume token: Notcoin (NOT)
 • Rezerva maximă de tokenuri: 102.719.221.714 NOT
 • Recompense în tokenuri în Launchpool: 3.081.576.651 NOT (5% din rezerva maximă de tokenuri)
 • Fond în circulație inițial: 102.719.221.714 NOT (100% din rezerva maximă de tokenuri)
 • Detaliile contractului inteligent: Notcoin
 • Termenii staking-ului: KYC obligatoriu
 • Capitalizare maximă vizată pe oră, per utilizator:
  • 3.637.972 NOT în centralizatorul BNB
  • 641.995 NOT în centralizatorul FDUSD

Centralizatoare acceptate: 

 • Staking BNB (pagina web va fi disponibilă în aproximativ 24 de ore): 2.619.340.153 NOT în recompense (85%) 
 • Staking FDUSD (pagina web va fi disponibilă în aproximativ 24 ore): 462.236.497 NOT în recompense (15%)
 • Perioada de producție: 13.05.2024, ora 00:00 (UTC) până la 15.05.2024, ora 23:59 (UTC).

Ce este Notcoin?

Povestea Notcoin este una interesantă, evoluând de la un joc pe rețelele sociale la o criptomonedă completă cu propriul său token.

Călătoria Notcoin a început la sfârșitul anului 2023, nu cu coduri complexe, ci ca un joc simplu în aplicația de mesagerie Telegram.

Imaginează-ți un joc de tip clicker unde utilizatorii apasă pe o monedă virtuală pentru a mina monedă în joc. Acest joc casual, ușor de învățat, a câștigat o popularitate imensă, atrăgând o comunitate mare și angajată pe Telegram.

Privind înapoi la prezent, Notcoin a făcut un pas semnificativ. Acesta a lansat propriul său token, numit NOT.

Acest token nu mai este doar pentru clicuri pe Telegram; este construit pe o platformă blockchain reală numită The Open Network (TON).

👉 Gasiti mai multe detalii despre Renzo (REZ) la sectiunea Binance Launcpool https://bit.ly/38Zy4UK

Declinarea responsabilității: Prețurile activelor digitale sunt supuse unui risc ridicat de piață și volatilității prețurilor. Valoarea investiției dvs. poate scădea sau crește și este posibil să nu primiți înapoi suma investită. Sunteți singurul responsabil pentru deciziile dvs. de investiții, iar Binance nu este răspunzător pentru pierderile pe care le puteți suporta. Performanțele anterioare nu reprezintă un predictor fiabil al performanțelor viitoare. Ar trebui să investiți numai în produse cu care sunteți familiarizați și unde înțelegeți riscurile. Ar trebui să luați în considerare cu atenție experiența dvs. de investiții, situația financiară, obiectivele de investiții și toleranța la risc și să consultați un consilier financiar independent înainte de a face orice investiție. Acest material nu trebuie interpretat ca sfat financiar.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.