Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

O companie românească a lansat primul prototip de supercar electric dezvoltat integral în România FOTO

O companie românească a lansat primul prototip de supercar electric dezvoltat integral în România FOTO

Compania românească CryptoDATA Tech a prezentat Momentum, primul concept de supercar electric dezvoltat integral în România. Cofondatorul Tesla, Martin Eberhard, a venit în România special pentru a participa la lansare. În cadrul evenimentului Decentralized Connectivity Redefined au fost prezentate o serie de proiecte inovatoare menite să faciliteze integrarea dispozitivelor smart în platforme revoluţionare.

Cel mai important proiect prezentat pe scena DCR a fost noua maşină electrică fabricată de CryptoDATA în România.

Momentum este un prototip de supercar electric care dezvăluie posibilitatea integrării de tehnologii inovatoare în industria auto. Prin acest concept car, industria auto întâlneşte proprietăţile tehnologiei blockchain, deschizând astfel noi orizonturi în generarea de utilitate şi beneficii financiare.

“Momentum este un proiect pe care l-am dezvoltat în ultimii patru ani. Am pornit de la o idee desenată pe hârtie, pana la fabricarea efectivă a unui produs pe care putem să îl prezentăm cu mândrie în cadrul acestui eveniment. Noi construim tehnologii inovatoare pe care ulterior le prezentăm companiilor mari, organizaţiilor şi entităţilor interesate din diferite domenii cu scopul de a pune tehnologia noastră în aplicare, în masă”, a precizat Ovidiu Toma, CEO al companiei CryptoDATA.

De asemenea, cofondatorul Tesla, Martin Eberhard, a venit la eveniment special pentru lansarea Momentum şi a urcat pe scena DCR în calitate de invitat principal.

Celelalte proiecte prezentate în cadrul evenimentului Decentralized Connectivity Redefined:

XIDEN Blockchain – o reţea care combină sistemul Internet of Things cu tehnologia blockchain pentru a dezvolta un protocol care va permite dispozitivelor smart să îndeplinească sarcini în mod automat şi autonom. Platforma reţelei va putea facilita integrarea tuturor dispozitivelor inteligente în sistemul blockchain cu scopul de a asigura utilizarea optimă şi eficientă a tuturor resurselor disponibile.

Ethernytree – un proiect axat pe repopularea domeniilor forestiere în colaborare cu autorităţi locale, cu posibilitatea de extindere la nivel global, care utilizează aplicabilitatea extinsă a tehnologiei blockchain pentru a crea un răspuns la reducerea suprafeţei pădurilor din România, diminuarea amprentei de carbon rezultată din utilizarea energiei electrice necesară utilizării funcţionării sistemelor tehnologice şi, implicit, a schimbărilor climatice care au loc în întreaga lume.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.