Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

O nouă investiție în portofoliu: ROCA Industry s-a listat azi pe piața AeRO de la București

O nouă investiție în portofoliu: ROCA Industry s-a listat azi pe piața AeRO de la București

Holdingul Roca Industry, care grupează companii românești de materiale de construcții, s-a listat azi, 27 ianuarie 2022 pe piața alternativă AeRO a Bursei de Valori Bucuresti.

Acțiunile Holdingrock1 (ROCA Industry) au intrat la tranzacționare pe piața AeRO, segmentul de acțiuni al Sistemului Multilateral de Tranzacționare al Bursei, sub simbolul bursier ROC1.

Cine sunt ceilalti actionari?

  • 80% ROCA Investments
  • 7.6% BÎRLIBA MIHAI
  • 12% alti actionari printre care si eu 🙂

Structura actuala a holdinglui ROCA Industry

  • 70% din BICO Industries – primul si cel mai mare producator national de plasa din fibra de sticla si singurul producator autohton de armaturi din fibra de sticla
  • 100% din SARCOM – unul din cei mai mari jucatori din industria de productie de vopsele si lacuri
  • 70% din ECO Euro Doors – cel mai mare producator de usi din Romania

În decembrie 2021, holdingul românesc a atras 45 de milioane de lei de la investitori, printr-un plasament privat în care a vândut 4,5 milioane de acțiuni la prețul de 10 lei bucata. Plasamentul a fost intermediat de BT Capital Partners.

Holdingrock1 (Roca Industry), condus de Liviu Stoleru (CEO), este un proiect al ROCA Investments, companie condusă de Rudolf Vizental (CEO), care face investiții în business-uri variate din România.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.