Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Oferte la telefoane de Black Friday 2022. Smartphone-uri la reducere

Oferte la telefoane de Black Friday 2022. Smartphone-uri la reducere

Telefoanele sunt printre cele mai vândute produse la reducere de Black Friday. Și anul acesta mulți români au ales să aștepte până de Black Friday 2022 pentru a-și schimba telefonul.

Când vine vorba de ales un telefon cu ocazia Black Friday, românii au două opțiuni: să își cumpere un telefon nou sau unul la mâna a doua. În ultima perioadă există variante de a achiziționa telefoane second-hand de pe site-uri autorizate care oferă inclusiv garanție, așa cum este flip.ro, care lansează ofertele de Black Friday 2022, joi, 10 noiembrie.

Magazine online recomanda de telefoane mobile:

  • eMag.ro – Cel mai mare magazin online din Romania. Aici gasiti de toate! 🙂
  • Cel.ro – magazin IT&C
  • Elefant.ro – tablete iPad, laptopuri, telefoane şi alte tipuri de electronice
  • Evomag.ro – gamă completă de produse electronice
  • F64.ro – variata gamă de echipamente fotografice, aparate foto, camere video, obiective si accesorii
  • iHunt.ro – telefoane rezistente la apă, șocuri, praf
  • QuickMobile.ro – telefoane noi, în rate, fără dobandă, fară abonament, gadgeturi și accesorii de top
  • CitGrup.ro – produse IT și electrocasnice second-hand

Cum alegi un telefon de Black Friday

Când alegeţi un telefon de Black Friday, fie că este nou sau la mâna a doua, sunt o serie de criterii după care trebuie să te orientezi:

Dimensiunea display-ului

Dimensiunea telefonului este foarte importantă în funcție de necesitățile fiecărui utilizator. Dacă vreți să vă uitați la filme, să vă jucați sau să faceți diferite task-uri, atunci e potrivit un telefon mare. Dacă e utilizat strict ca telefon sau comunicare, e potrivit unui cu ecran mai mic, pentru că e mai simplu de ținut în buzunar.

Camera foto

Cu cât este mai nou telefonul, cu atât este mai performantă camera. Dar specialiștii le recomandă utilizatorilor pentru care este important să facă poze bune cu telefonul lor să țină cont de unghiul de deschidere al camerei, nivelele ISO, numărul și tipul de lentile, dimensiunea pixelului sau autofocus-ul.

Sistemul de operare

Când vine vorba de sistemul de operare, alegerea este relativ ușoară, deoarece sunt doar două pe piață: Android și iOS. În funcție de acestea se alege în special brandul telefonului. Alegerea unui telefon mobil cu sistemul de operare iOS presupune implicit doar un model iPhone, pe când cele cu Android pot fi aproape orice alt model de la Samsung și Huawei până la Xiaomi, Oppo, Google Pixel, etc.

Telefoane iPhone la reducere de Black Friday 2022

Dacă alegi să cumperi un iPhone de Black Friday 2022 trebuie să știi că acesta folosește sistemul de operare iOS: acesta are un standard de securitate ridicat, are propriile aplicații și este ușor de folosit în relație cu alte dispozitive iOS. Ca minusuri, trebuie notat faptul că sunt aproape imposibil de personalizat, prețul este mult mai mare, nu au slot pentru card de memorie și multe aplicații din App Store sunt contra cost.

Telefoane Samsung reduse de Black Friday 2022

Samsung sunt considerate cele mai bune telefoane care rulează pe sistem Android. Avantajele acestor smartphone-uri constă în flexibilitatea ridicată, numărul mare de aplicații disponibile gratuit în Google Play Store, spațiul de stocare nelimitat pentru poze și posibilitatea adăugării unui card microSD. Dezavantajele sunt vulnerabilitățile din punct de vedere al securității, calitatea slabă a unui număr mare de aplicații, updateurile mult mai rare și faptul ca telefoanele sunt mai greu de utilizat pentru persoanele fără experiență.

Alte telefoane la ofertă de Black Friday 2022

Dacă nu sunteți hotărâți cu privire la un brand anume de telefon sau aveți un buget mai redus, puteți alege un alt telefon. Există o gamă mare de smartphone-uri pe piață din care să alegeți în funcție de nevoile pe care le aveți.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.