Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Omer Tetik, CEO al Băncii Transilvania, a vândut un milion de acţiuni la Bursă. Valoare totală de 2,45 milioane de lei

Omer Tetik, CEO al Băncii Transilvania, a vândut un milion de acţiuni la Bursă. Valoare totală de 2,45 milioane de lei

Omer Tetik, CEO în cadrul Băncii Transilvania (simbol bursier TLV), cea mai mare bancă din România în funcţie de active, a vândut pe 7 iunie 2022 un număr de un milion de acţiuni TLV, arată un raport de la BVB. Preţul per unitate a ajuns la 2,45 lei, totalul atingând astfel 2,45 milioane de lei.

Conform datelor Bursei de Valori Bucureşti, Banca Transilvania are o valoare de piaţă de 15,1 miliarde de lei, după o scădere de 7% în 2022, pe fondul unor tranzacţii de circa 1,2 miliarde de lei.

Pe 16 iunie, banca va acorda dividende de 800 de milioane de lei acţionarilor, ca urmare a Adunării Ordinare a Acţionarilor de la finele lunii aprilie.

Valoarea brută a dividendului este de 0,1267533618 lei, iar impozitul pe dividende se va reţine la sursă conform reglementărilor legale în vigoare la data plăţii. Data de înregistrare a fost pe 6 iunie, iar termenul ex-date pe 3 iunie.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.