Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

One United Properties, dezvoltator imobiliar listat la BVB, anunţă o poziţie de numerar de 110 mil. euro la finele lunii mai. Compania urmează să primească de la clienţi 164 mil. euro în următoarele 18 luni

One United Properties, dezvoltator imobiliar listat la BVB, anunţă o poziţie de numerar de 110 mil. euro la finele lunii mai. Compania urmează să primească de la clienţi 164 mil. euro în următoarele 18 luni

One United Properties (simbol bursier ONE), principalul dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidenţiale, de birouri şi mixte din România, a anunţat la 31 mai 2022 o poziţie de numerar de 110 milioane de euro, conform unui raport de la Bursa din Bucureşti.

Începând cu raportul financiar pentru S1/2022, compania va informa trimestrial piaţa cu actualizări referitoare la sumele de încasat în baza contractelor încheiate cu clienţii săi.

Din acelaşi raport publicat la BVB mai reiese că One United Properties a informat piaţa în urma întrebărilor primite din partea investitorilor instituţionali în cadrul unei recente conferinţe despre informaţiile cu caracter material legate de finanţare şi modelul de afaceri al societăţii.

„Compania oferă clienţilor săi din segmentul rezidenţial trei variante de plată pentru apartamentele aflate în dezvoltare la momentul semnării promisiunii de vânzare: plata integrală, rate egale de 20% împărţite pe toată perioada de construcţie, sau plata a 30% la semnare urmată de 70% la finalizarea dezvoltării”, conform documentului.

La sfârşitul lunii trecute, compania a pre-vândut 84% din unităţile disponibile în următoarele dezvoltări, care sunt planificate a fi recepţionate în perioada 2022-2023: One Floreasca Vista, One Timpuri Noi, One Verdi Park, One Modrogan, One Peninsula şi One Cotroceni Park. În consecinţă, conform celor mai recente date, societatea urmează să primească de la clienţi săi, în următoarele 18 luni, suma totală de 163,6 milioane de euro.

Acţiunile ONE s-au apreciat cu 1,54% anul acesta, pe tranzacţii de 136,6 milioane de lei, grupul ajungând la o capitalizare de 3,4 miliarde de lei, arată datele BVB. Prin comparaţie, indicele de referinţă BET a coborât cu 5,6% în 2022.

Din acţionariatul One United fac parte OA Liviu Holding Invest (29,8%), Vinci Ver Holding (29,8%), restul revenind altor acţionari.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.