Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Oportunitate de investiție: Atlas Navi – Aplicație de navigație cu A.I., blockchain și “drive-to-earn”

Oportunitate de investiție: Atlas Navi – Aplicație de navigație cu A.I., blockchain și “drive-to-earn”

Atlas Navi este prima aplicatie de navigatie care te plateste pentru fiecare kilometru parcurs.

Aplicatia foloseste algoritmi de inteligenta artificiala si camera telefonului tau pentru a analiza drumul si traficul in timp real. Detecteaza automat traficul pe fiecare bandă, drumuri in lucru, accidente, gropi, locuri de parcare libere, masini de politie și multe altele, automat, tot timpul, scanand drumul de 25 ori pe secunda.

Puteti investi in Atlas Navi prin platforma:
https://cutt.ly/tokero

Atlas Navi te recompenseaza in moneda $NAVI pentru datele date la retea, folosite pentru rerutarea automata a celorlalti soferi si evitarea traficului aglomerat. Chiar daca nu folosesti camera, aplicatia este utila pentru rutele mai eficiente pe care le genereaza.

Pentru a castiga intre 0.1 si 4 lei / kilometru, un sofer trebuie sa isi achizitioneze un vehicul virtual 3D, licentiat de catre toti marii constructori auto catre Atlas Navi. Vehiculul poate fi customizat, afisat pe harta si reprezinta o copie exacta a unui model real. Utilizatorii detin aceste vehicule direct, sub forma de 3D NFT, tranzactionabile pe piete de profil.

Avand acest NFT cu masina virtuala, soferul utilizeaza navigatia ori de cate ori conduce, contribuind cu date valoroase catre toti ceilalti soferi din trafic, castigand, in functie de distanta, viteza, timp si interval orar pana la $1/ mila.

Aplicatia este disponibila gratuit:

 • Descarca aplicatia de aici: www.atlasnavi.com/download
 • Vei avea nevoie sa introduci un cod de invitatie. Il poti folosi pe acesta: amtyma

Atlas Apps, este prima aplicație de navigație care te plătește pentru fiecare kilometru parcurs. Aplicația folosește algoritmi de inteligență artificială și camera telefonului tău pentru a analiza drumul și traficul în timp real.
La inceputul luniii Iunie 2022, aplicatia va fi disponibila pentru testare si download doar pentru cei care au un cod de inregistrare primit de la utilizatori existenti.

Castigi venituri pasive chiar si cand nu conduci: odata inscris, utilizatorul isi poate crea propria retea de soferi de pe urma carora sa castige venturi pasive astfel: isi invita prietenii in aplicatie cu codul propriu de inregistrare, castigand pana la 1% din veniturile realizate de cei adusi de el pana la nivelul 5. Exemplu: soferul A aduce pe soferul B, care aduce pe soferul C, care aduce pe soferul D, care aduce pe soferul E, care aduce pe soferul F: A castiga un anumit % de la fiecare soferi adusi de “reteaua” sa.

Moneda $NAVI reprezinta fundatia castigurilor facute de soferi in aplicatie. Ea poate fi schimbata pentru monede fiat (RON, EURO, USD) sau poate fi folosita pentru:

 1. Achizitionare de alte vehicule NFT, care, cu cat sunt mai limitate, cu atat genereaza castiguri mai mari.
 2. Abonament de functionalitati premium:
 • Trip video recording: Înregistrare video a călătoriilor, stocată în cloud
 • Live Streaming – Transmitere video live a călătoria catre orice dispozitiv (chiar fara sa aiba aplicatie)
 • Group Trips – călătorii de grup – urmăriți membrii grupului într-o călătorie lungă
 • Multi Stop Trips – Călătorii cu multiple opriri planificate, inclusiv traseul „cel mai eficient”.
 • Driver Score – analizeaza stilul de condus si îmbunătățește obiceiurile de conducere
 • Alerte de întreținere ale vehiculului – alerte de expirare a asigurarii, ITP, rovinieta

Moneda $NAVI este momentan disponibila la achizitionare in avans, la un discount semnificativ fata de momentul in care va fi tranzactionabila pe exchange-urile de crypto.

Avand o echipa cu o experienta de peste 11 ani in software de mobilitate, ride-share, dispecerizare taxi prin aplicatii mobile, fondatorul Atlas Navi, George Grama fiind co-fondator al aplicatiilor Star Taxi in Romania, Mondo Ride in Orientul Mijlociu si Europa, Flag Taxi in Irlanda si altele, proiectul isi propune sa devina o aplicatie globala de navigatie, folosind cele mai avansate tehnologii de “computer vision”.

Dupa doi ani de dezvoltare al software-ului partial finantat de Uniunea Europeana prin fonduri de 1 milion de Euro, cu parteneriate de licentiere a modelelor reale de masini de la majoritatea brandurilor auto, cu o experienta bogata din trecut, echipa este bine pozitionata sa lanseze un proiect de referinta la nivel mondial.

Puteti investi in Atlas Navi prin platforma:
https://cutt.ly/tokero

TOKERO – cel mai mare crypto exchange din Romania, in parteneriat cu Atlas Navi, deruleaza o campanie foarte limitata de “community sale” pentru moneda $NAVI la un discount semnificativ fata de momentul in care $NAVI va fi disponibil pe pietele de exchange crypto.

Termenul limită de înscriere este 27 mai, orele 18:00, mai este foarte puțin timp!

Detalii complete despre campanie puteți găsi aici:

https://tokero.com/ro/waiting-list/atlas-navi-community-sale-on-tokero-6/

Dacă nu ai încă un cont pe TOKERO, îți poți face aici – https://cutt.ly/tokero

 • Linkuri proiect:  https://linktr.ee/atlasnavi
 • Website:          https://www.AtlasNavi.com
 • Telegram:       https://t.me/AtlasNaviRomania
 • Twitter:            https://twitter.com/AtlasNavi

Aplicatia este disponibila gratuit:

 • Descarca aplicatia de aici: www.atlasnavi.com/download
 • Vei avea nevoie sa introduci un cod de invitatie. Il poti folosi pe acesta: amtyma
Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.