Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Obligațiuni & Titluri de stat

Oportunitate de investiție pentru 10x: Firepin Token (FRPN)

Oportunitate de investiție pentru 10x: Firepin Token (FRPN)

Lansarea FIREPIN Token (FRPN) în luna mai se apropie de ceea ce a fost una dintre cele mai interesante presale-uri din ultimii ani, deoarece criptomoneda intră în faza a doua a presale-ului.

De ce ați investi în FIREPIN Token (FRPN), presupun că este adevărata întrebare.

FIREPIN a planificat investiții în industriile Metaverse și NFT, precum și dezvoltarea de jocuri play-to-earn (P2E), un spațiu care a fost explorat eficient de companii precum Axie Infinity, sunt o cauză majoră a succesului său. Există doar 30.000.000.000 de tokeni FRPN disponibili pentru prevânzare, așa că acționați rapid.

Puteti investi in Pre-Sale-ul Firepin aici:
https://bit.ly/presale-firepin

FIREPIN, fiind un DAO (organizație autonomă descentralizată) condusă de comunitate, își prețuiește comunitatea mult mai mult decât alte cripto-uri, deoarece deținătorii de FRPN au capacitatea de a vota și de a participa la deciziile majoritare care influențează dezvoltarea și direcția proiectului.

FIREPIN s-a impus cu succes în comunități dedicate, atrăgând atât pasionații Metaverse, cât și cei care doresc integrarea multi-lanț a blockchain-urilor.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.