Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Oracle raportează “cea mai mare rată de creștere organică a veniturilor trimestriale”

Oracle raportează “cea mai mare rată de creștere organică a veniturilor trimestriale”

Acțiunile Oracle Corporation (ORCL) au scăzut inițial cu 5,0% la tranzacționare extinsă din cauza câștigurilor dezamăgitoare din T3. Totuși, stocul și-a revenit complet mai târziu, deoarece perspectiva conducerii a fost în conformitate cu așteptările.

Principalele concluzii din raportul Oracle Q3

  • Venitul net a fost de 2,32 miliarde de dolari, comparativ cu cifra de anul trecut de 5,02 miliarde de dolari.
  • Câștigul pe acțiune a fost de 84 de cenți, o scădere bruscă de la 1,68 dolari pe acțiune anul trecut.
  • EPS ajustat tipărit la 1,13 USD, sub consensul FactSet pentru 1,18 USD pe acțiune.
  • Veniturile au crescut cu 4,0% în T3 fiscal și au fost în conformitate cu prognoza experților.
  • Veniturile din infrastructura cloud, în valută constantă, au crescut cu 47% față de anul trecut.
  • Veniturile Fusion ERP și NetSuite ERP au înregistrat o creștere de 35%, respectiv 29%.
  • Veniturile totale din cloud, la 2,80 miliarde de dolari, au fost cu 24% mai mari decât în ​​același trimestru al anului trecut.

La sfârșitul anului trecut, Oracle Corporation (ORCL) a semnat un acord de cloud pe mai mulți ani cu Xerox. ORCL a scăzut acum cu peste 10% pentru anul.  

Îndrumări pentru Q4 și dividende în numerar trimestrial

Pentru trimestrul curent, Oracle estimează că câștigurile pe acțiune ajustate vor scădea în intervalul de 1,35 USD până la 1,39 USD, cu o creștere de 3,0% până la 5,0% a veniturilor. Acest lucru în comparație cu analiștii la 1,38 USD în EPS (ajustat) și o creștere de 4,8% a veniturilor. În comunicatul de presă al câștigurilor, CEO-ul Safra Katz a spus:

 În T3, Oracle a înregistrat o creștere constantă a veniturilor în valută de peste 7,0% – cea mai mare rată de creștere organică a veniturilor trimestriale de când am început tranziția către cloud. Povestea cea mare este că creșterea globală a veniturilor noastre este determinată atât de afacerile noastre de infrastructură cloud, cât și de aplicații cloud, în creștere rapidă.

Ghidul exclude contribuțiile din achiziția recent anunțată a CernerOracle a declarat 32 de cenți o acțiune din dividendul trimestrial în numerar.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.