Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Paul Maior, președintele Invest Club lansează Maior Army: Prima armată de investitori la bursă din România

Paul Maior, președintele Invest Club lansează Maior Army: Prima armată de investitori la bursă din România

Paul Maior, investitor la bursă și președintele Invest Club, primul și cel mai mare club de investitori din România, lansează Maior Army, prima armată de investitori din țară.

Acestă puternică comunitate de investitori va fi format din oameni instruiți personal de Paul Maior, cu scopul de a deveni cei mai puternici investitori din țară, pentru a putea cumpăra împreună toată România dar și business-uri importante din străinătate.

Indiferent de domeniul de activitate, investitorii trebuie, și este foarte important să se înconjoare tot timpul cu persoane care au aceleași interese, oameni bine pregătiți în ceea ce privește investițiile, pentru a se putea dezvolta împreună și pentru a lua cele mai bune decizii de investiții.

Dacă faci parte din comunitatea Maior Army, ai acces la sfaturi fundamentale cu privire la investiții de orice fel, cursuri, tutoriale și cele mai noi informații legate de investiile la bursă, informații despre domeniul imobiliar, crypto și antreprenoriat.

Te poți alătura celor peste 2000 de persoane pe care Paul Maior, le-a ajutat să facă primii pași pe bursă și să devină investitori în adevăratul sens al cuvântului – nu trăitori de clipă sau jucători la bursă ci investitori pasionați, dornici să genereze plusvaloare.

Dacă suna interesant și dorești să obții mai mult de la propria persoană, dacă iți dorești să devi un investitor puternic, ai posibilitatea de a deveni membru Premium și în acest fel poți să beneficiezi de suport de la întreagă comunitate investitori. În plus, dacă iți dorești cu adevărat acest lucru, poți avea acces la o serie foarte importantă de resurse premium, resurse care fie au fost dezvoltate, fie recomandate de specialiștii de la Invest Club.

Care sunt beneficiile cele mai importante ale membrilor Maior Army?

  • Pulsul pieței – Acces la secțiunea Pulsul Pieței, unde zilnic sunt postate sfaturi fundamentate despre ce acțiuni/cryptomonede să cumperi, când și de ce.
  • Cursuri și tutoriale – Acces la o biblioteca de cursuri și tutoriale create sau recomandate de profesioniștii Maior Army, bibliotecă ce este în continuă expansiune cu informații noi și relevante.
  • Evenimente periodice organizate în cadrul comunității

Acces la evenimente (online și offline) unde comunitatea Maior Army se întâlnește și discută cu specialiști din diverse domenii conexe investițiilor (bursa, crypto, economie, tehnologie, etc.).

  • War Room – Acces la un chat dedicat unde cu totii se sfătuiesc și discută în detaliu despre tot ce înseamnă investițiile, scopul fiind o creștere colectivă că investitori.
  • War Room Talks – Acces la discuții frecvente intre membrii comunității și profesioniști din diverse domenii de activitate.

Acest proiect inițiat de Paul Maior, este despre oameni și despre puterea pe care orice persoană o are în interior și despre tot ce pot face aceștia dacă beneficiază de o educație financiară corespunzătoare.

Prin proiectul Maior Army, se urmărește crearea de investitori puternici prin educație financiară corect și onest explicată tuturor celor care își doresc să învețe de la profesioniști în domeniu, tainele investițiilor inteligente. Acest proiect oferă informații financiare esențiale, opinii și analize, grafice în timp real, modele portofolii, și conținut video în care sunt cuprinse și explicate o mulțime de repere importante celor mai importante tipuri de investiții din lume.

Portalul investitorilor din Romania, InvestClub.ro, împreună cu acest proiect, MaiorArmy.ro, este despre acele persoane care doresc să facă investiții, oferind date și informații în timp real.

Indiferent de situație și de domeniul tintă, o bună educație financiară poate face diferența într-o astfel de situație critică și te ajută pe tine ca investitor sau viitor investitor să poți lua acea decizie care iți va aduce numai beneficii atât financiare, cât și relații cu diverși alți investitori importanți din România cât și din străinătate.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.