Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Pfizer, vânzările trimestriale depășesc estimările

Pfizer, vânzările trimestriale depășesc estimările

Producătorul american de medicamente Pfizer Inc a raportat marţi vânzări trimestriale peste aşteptări, în urma succesului vaccinului COVID-19 dezvoltat împreună cu grupul german BioNTech SE, şi a tratamentului Paxlovid pentru pacienţii afectaţi de forme mai puţin severe de COVID-19, transmit AP și AGERPRES.

În primul trimestru din 2022, vaccinul Pfizer-BioNTech, comercializat sub denumirea Comirnaty, a avut vânzări de peste 13 miliarde dolari, iar Paxlovid a generat vânzări de 1,5 miliarde dolari, astfel încât veniturile Pfizer au urcat cu 77%, iar profitul cu 61%.

Câştigurile ajustate s-au situat la 1,62 dolari pe acţiune, la venituri de 25,66 miliarde dolari. Analiştii se aşteptau la câştiguri ajustate de 1,49 dolari pe acţiune, şi venituri de 24,1 miliarde dolari

Pfizer Inc., cu sediul în New York, şi-a revizuit previziunile pentru 2022, pentru a reflecta schimbarea politicii sale contabile. Compania se aşteaptă acum în acest an la câştiguri ajustate de 6,25-6,45 dolari pe acţiune, după ce anterior previzionase 6,35-6,55 dolari pe acţiune. Analiştii estimează câştiguri ajustate de 7,14 dolari pe acţiune.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.