Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Posibilă creștere majoră pentru XRP în timp ce Ripple obligă SEC să predea documente importante

Posibilă creștere majoră pentru XRP în timp ce Ripple obligă SEC să predea documente importante

Disputa juridică dintre Ripple și Comisia pentru Bursa de Valori din SUA a cunoscut o nouă evoluție după ce Ripple a depus o nouă moțiune pentru a forța agenția să predea notele unei întâlniri dintre șeful său Brad Garlinghouse și un fost comisar SEC.

Ripple vrea ca SEC să predea notele cheie

Ripple a depus moțiunea pe 10 februarie, urmărind ca SEC să predea notele de la întâlnirea din 9 noiembrie 2018, dintre Garlinghouse și fostul comisar SEC, Elad Roisman. În moțiune, Ripple îi spune judecătorului Sarah Netburn că autoritatea de reglementare a refuzat să prezinte documentele susținând că sunt privilegiate.

„La exact o săptămână după ce Curtea și-a pronunțat hotărârea cu privire la aplicarea deliberativului în acest caz, după luni de negocieri, scrisori, briefing și argumente, SEC a produs încă un alt jurnal de privilegii care enumeră doar două documente și afirmă DPP asupra ambelor documente.”, este scris în dosar.

Echipa juridică a lui Ripple a susținut că SEC nu ar trebui să pretindă privilegii, deoarece întâlnirea a fost între comisar și o terță parte, deci nu este o problemă internă. Mai mult, SEC însăși a recunoscut că întâlnirea nu a fost despre o potențială investigație de aplicare a Ripple.

Moțiunea subliniază în continuare că înregistrările întâlnirilor oferite de SEC indică faptul că șeful Ripple a părăsit întâlnirea cu ideea că organul de supraveghere a valorilor mobiliare cunoștea bine „purgatoriul” legal cauzat de incertitudinea de reglementare.

„Îmi amintesc că comisarul Roisman a spus în mod deosebit: „Îmi pare rău că chiar a trebuit să vii aici”. Cred că confuzia cu privire la statutul XRP a considerat-o ca fiind nesănătoasă pentru piață”, a spus Garlinghouse în depoziția sa conform moțiunii.

Procesul SEC v. Ripple ia amploare

Procesul, în care Ripple, Brad Garlinghouse și Chris Larsen sunt acuzați că au efectuat o ofertă fără licență de un an de 1,3 miliarde de dolari în criptomoneda XRP, a progresat relativ bine pentru Ripple.

La începutul acestei luni, instanța a hotărât că două memorii sigilate ar trebui să fie deschise și făcute publice până pe 17 februarie. Larsen, care atașase documentele ca probe sigilate în moțiunea sa de respingere a cazului SEC împotriva lui, a postulat că documentele din 2012 nu descriu XRP ca pe un contract de securitate sau de investiții.

În același timp, judecătorul Analisa Torres a permis, de asemenea, apărarea lui Ripple.

În mod remarcabil, știrea a avut un efect pozitiv asupra prețului XRP, deoarece a crescut vertiginos cu peste 20%. Expertii din industrie cred că evoluțiile recente sugerează că procesul este pe cale să se încheie – ceea ce ar putea fi un impuls uriaș pentru prețul XRP, în funcție de verdict.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.