Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Predicție personală cu privire la evoluția piețelor de capital. Să fie bine, să nu fie rău!

Predicție personală cu privire la evoluția piețelor de capital. Să fie bine, să nu fie rău!

În ultima vreme am avut parte de scăderi continue atât pe piața crypto cât și pe bursele internaționale. Corelația din ce în ce mai mare dintre crypto și activele tradiționale indică faptul că bear-market-ul se va încheia în curând.

Prețul Bitcoinului se mișcă în jos în tandem cu piața bursieră, ceea ce din punctul meu de vedere este un fenomen temporar și asta fiindcă nu ar trebui sa fie corelată piața crypto cu piețele bursiere. DA, este foarte corelată în acest moment însă știi că ești într-o piață bear și poate aproape de sfârșit când totul începe să se comporte la fel.

Personal, așa cum v-am obișnuit, rămân încrezător pe termen lung cu privire la piața crypto și consider că este ceva care va crește exponențial pe măsură ce va crește adopția și inovarea.

Având în vedere prăpăd-ul piețelor de acțiuni și a piețelor de obligațiuni de astăzi și din ce în ce mai mult a piețelor de mărfuri și a crypto, NU cred că va fi vorba despre 5 ani de acum încolo ci de o revenire mult mai rapidă.

Blockchain se numără printre un grup de sectoare care oferă oportunități de creștere exponențială de ZECI de ori de la nivelurile de acum in urmatorii 10 ani.

Momentan suntem intr-o perioadă foarte incertă și e de înțeles să existe panică și rețineri cu privire la investițiile în această perioadă.

Pe de altă parte, o data cu creșterea experieței, vă ve-ți da seama că rețineri ar trebui să avem mai mult când toata lumea investește în orice ca la balamuc și toate sunt pe maxime istorice. Ei bine, de multe luni de zile, sunt in bear-market și foarte companii listate la bursă și chiar și cryptomonede, au ajuns deja la niște prețuri decence pentru a se putea face chiar foarte relaxat DCA-uri luna de luna sau chiar mai des în funcție de oportunitățile din piață!

Eu vă aștept cu mare drag și nerăbdare să faceți parte din MAIOR Army care este armata mea de investitori la bursă cu care, vă promit cu cea mai mare seriozitate că în vreo 10 ani cam tot ce-i bun din țara asta (și nu numai) se va afla în portofolile noastre!

Aici vă puteți înscrie și vedea beneficiile de membru:
https://www.maiorarmy.ro/prezentare-premium/

PS: Faceți-vă un bine și investiți in varianta PLATINUM pentru a avea acces și la canalul de DISCORD unde veți avea acces pe telefonul mobil la toate discuțiile comunității asupra investițiilor pe care le facem. Pe termen lung vă ve-ți da seama că ați facut cea mai bună investiție pentru libertatea voastră financiară!

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.