Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Premierul Marii Britanii: “există semne că Rusia plănuiește ceva ce ar putea avea loc în următoarele 48 de ore”

Premierul Marii Britanii: “există semne că Rusia plănuiește ceva ce ar putea avea loc în următoarele 48 de ore”

Cred că dovezile sunt destul de clare. Există aproximativ 130 de mii de militari ruși la granița cu Ucraina. Există tot felul de alte semne care să arate că există pregătiri serioase pentru o invazie. Trebuie să realizăm că aceasta este o situație foarte, foarte periculoasă și dificilă. Suntem pe marginea unei prăpăstii”, a declarat Boris Johnson.

La fel ca ceilalți oficiali europeni și americani, premierul Marii Britanii îndeamnă guvernul de la Moscova la o nouă rundă de negocieri: “Ceea ce îndemnăm este ca toată lumea să se angajeze într-un dialog, să existe o conversație, și ca rușii să evite ceea ce ar fi o greșeală dezastruoasă, dezastruoasă pentru Rusia”.

Johnson a reamintit de anexarea ilegală a Crimeei, în 2014, și a transmis că “ceea ce trebuie făcut acum este să ne asigurăm că președintele Putin înțelege consecințele economice, consecințele politice ale acestei acțiuni”.

În urmă cu trei săptămâni, Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg, cerea UE să-și diversifice sursele de energie pentru a se putea detașa de Moscova. Astăzi, Boris Johnson a subliniat această idee și a precizat că statele europene trebuie să “scoată Nord Stream din peisaj” și să renunțe la combustibilul rusesc “care menține atât de multe economii europene în viață”.

Trebuie să găsim surse alternative de energie și să ne pregătim să impunem niște consecințe economice foarte, foarte grave asupra Rusiei”, a mai subliniat Boris Johnson.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.