Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Producătorul de bere Bermas are afaceri în creștere, dar raportează o mică pierdere

Producătorul de bere Bermas are afaceri în creștere, dar raportează o mică pierdere

Bermas Suceava, producătorul berilor Suceava și Călimani, ca și în alți ani, este cu frâna trasă înainte de creșterea consumului pe timpul verii. Bermas Suceava (BRM) a realizat în primul semestru venituri din cifra de afaceri de 17,02 milioane lei, cu 10,37% mai mari decât cele de 15,42 milioane lei din perioada similară a anului trecut.

În același interval de raportare, cheltuielile cu materiile prime s-au majorat cu 15,83%, la 6,73 milioane lei, de la 5,81 milioane lei. Într-o societate în care asociația salariaților are o participație importantă, cheltuielile cu personalul au urcat cu 19,81%, la 7,74 milioane lei, de la 6,46 milioane lei. Astfel, Bermas a consemnat o pierdere semestrială de aproape 175.000 de lei, față de un profit net de aproximativ 194.000 de lei în exercițiul financiar precedent. Pe întreg anul trecut, câștigul net a fost de 1,67 milioane lei.

Activele totale ale Bermas, producătorul al berilor Bermas, Suceava și Călimani, erau la data de 30 iunie de 35,16 milioane lei, cu 3,93% mai mari decât cele de 33,83 milioane lei de la finalul anului 2021. În același răstimp, datoriile totale au crescut cu 35,57%, la 13,30 milioane lei, de la 9,81 milioane lei. Bermas Suceava este listată la cota Bursei de Valori București unde nu are o frecvență zilnică a tranzacțiilor, iar la ultimul preț de închidere, de 2,38 lei/acțiune, capitalizarea de piață a societăți se ridică la 51,29 milioane lei (10,53 milioane euro).

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.