Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Producătorul de cabluri cu fibră optică Romcab (MCAB) anunță o nouă cerere de intrare în faliment formulata de Valtecia

Producătorul de cabluri cu fibră optică Romcab (MCAB) anunță o nouă cerere de intrare în faliment formulata de Valtecia

“Subscrisa ROMCAB S.A. (in reorganizare judiciara, in judicial reorganisation, en redressement), emitem prezentul raport prin intermediul caruia aducem la cunostinta celor interesati faptul ca ieri, 10.01.2022, subscrisa a luat act de depunerea la Tribunalul Specializat Mures a unei noi cereri de faliment formulata de catre Valtecia Developement S.R.L.

Pe fondul refuzului Valtecia Achizitii S.R.L. de a acorda Romcab S.A. dreptul de preemptiune asupra imobilului situat in Tg. Mures, Str. Voinicenilor nr. 35, jud. Mures, Valtecia Development S.R.L. devenind, astfel, proprietarul imobilului mentionat mai sus, au fost initiate demersuri litigioase intre cele doua entitati.

Aceasta este cea de-a cincea cerere de faliment formulata de grupul Valtecia impotriva Romcab S.A., cererile anterioare fiind solutionate prin respingere de catre instantele de judecata sau care au facut obiectul unor renuntari din partea insasi a Valtecia.

Ca de fiecare data, Romcab S.A. isi concentreaza eforturile asupra activitatii de exploatare si, implicit, asupra solutionarii acestor cereri de faliment intr-o maniera care sa nu pericliteze situatia si perspectivele de viitor.”

Zoltan Prosszer
Administrator Special

Acţiunile producătorului de cabluri Romcab Târgu-Mureş (MCAB), companie care la începutul anului 2017 intra în insolvenţă la propria solicitare, au revenit pe 4 martie 2021 la tranzacţionare la Bursa de la Bucureşti pe fondul confirmării planului de reorganizare.

Compania, controlată în proporţie de aproape 70,5% de Sadalbari SRL, a anunţat recent că fabricile pe care le deţine au intrat într-o perioadă de revizie capitală, care se va extinde pe parcursul a câteva săptămâni.

Opinie personala:

Detin actiuni Romcab (MCAB) si NU, nu-mi fac nici un fel de probleme in privinta acestei stiri. Prefer sa ma concentrez mai degraba pe desfasurarea activitatii in cadrul companiei si pe cifre (cifra de afaceri, profit, datorii s.a.m.d.). Asta e a 5-a cerere formulata de catre Valtecia care probabil o vor tine tot asa, ca na … fiecare cu interesu lui.

Evident, acesta NU este un sfat investitional ci doar prezentarea propriei opinii referitoare la aceasta companie. Nu uitati sa va faceti propriul research inainte de a lua o decizie pro sau contra unei investitii in orice companie.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.