Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Profit cu 25% mai mic în 2021 pentru compania care concentrează deținerile SIF Transilvania de pe litoral

Profit cu 25% mai mic în 2021 pentru compania care concentrează deținerile SIF Transilvania de pe litoral

Deși a avut afaceri în creștere, THR Marea Neagră și-a redus profitabilitatea. Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagră (EFO) – companie care operează 24 de unități hoteliere în stațiunile Eforie Nord, Eforie Sud, Neptun, Venus și Saturn – a realizat anul trecut venituri totale din exploatare de 49,95 milioane lei, în urcare cu 18,22% față de cele de 42,25 milioane lei din exercițiul financiar precedent.

Cheltuielile au crescut într-o dinamică superioară, +32,05%, la 48,04 milioane lei, de la 36,38 milioane lei. Astfel, compania a obținut un rezultat net global de 3,43 milioane lei, cu 25,11% mai mic decât cel de 4,58 milioane lei obținut în 2020.

La data de 31 decembrie 2021, activele totale ale companiei care are ca acționar majoritar pe SIF Transilvania (SIF3), cu o participație de 78,11%, se ridicau la 267,18 milioane lei, cu 2,54% peste cele de 260,55 milioane lei de la sfârșitul anului 2020.

În același interval de raportare, datoriile totale s-au majorat cu 24,31%, la 30,83 milioane lei, de la 24,80 milioane lei. THR Marea Neagră este listată la Bursa de Valori București unde, la ultimul preț de închidere al titlurilor proprii, de 0,1890 lei/acțiune, are o capitalizare de piață de 108,86 milioane lei (22,01 milioane lei).

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.