Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Proiect NFT cu rădăcini Românești – Transylvania Horrors

Proiect NFT cu rădăcini Românești – Transylvania Horrors

Industria de crypto este în continuă schimbare și adaptare la cererea comunităților, cu un focus tot mai mare pentru partea de jocuri play to earn (p2e). Acest tip de proiecte dau ocazia comunității să primească crypto pentru orele petrecute în joc, având astfel ocazia să câștige bani în timp ce fac ceea ce le place.

Un astfel de joc construiește și echipa de la Transylvania Metaverse, un startup de tehnologie care construiește un p2e cu personaje din istoria și cultura Românească, reinterpretate într-un mod creativ. Compania are echipe în România, US și Filipine.

Jocul se numește Transylvania Horrors și are 12 personaje printre care Contele Dracula, Lady Van Helsing, Varcolacul sau Episcopul.

Cum funcționează?

Transylvania Horrors are 12 personaje pe care comunitatea le poate achiziționa pentru a avea acces la joc. Fiecare personaj are o colecție de 10.000 de NFT-uri unice, care oferă acces la personaje în joc. Astfel, fiecare deținător de NFT are așadar un personaj în joc. Odată ce comunitatea face mint la NFT, aceștia primesc în portofelele lor de Ethereum un artwork unic cu o intereptare creativă a personajului pentru care fac mint. Așadar, fiecare deținător de NFT poate să vândă sau colectioneze NFT-uri pe orice platforma de trading NFTs, precum ar fi Opensea. Prețul unui NFT variază între 0.08ETH-0.15 ETH aproximativ $200-$400 și poate fi minat direct pe site-ul proiectului. Primele colecții sunt la 0.08ETH crescând gradual până la ultimele colecții care vor fi 0.15 ETH.

$BLOOD TOKEN

Transylvania Metaverse este un ecosystem care funcționează cu moneda $BLOOD, care este un token ERC-20, construit pe Ethereum. 

Fiecare deținător de Transylvania Horrors NFT primește 1000 $BLOOD Token pe care îi poate folosi pentru a achiziționa elemente din joc cum ar fi accesorii, bucăți de pământ sau îi poate folosi pentru a intră într-un mod combat cu alți jucători.

Pământ Virtual

Transylvania Metaverse este construim pe o fundație de pământ virtual, în care fiecare din personaje are o bucată de pământ unde se regăsește domeniul sau. Castelul lui Dracula sau Catedrala Episcopului sunt așadar câteva din elementele pe care comunitatea le poate achiziționa cu ajutor $BLOOD TOKEN. 

Aspect Umanitar

Transylvania Metaverse are că scop umanitar donații pentru inițiative de sănătate în jurul problemelor asociate cu sângele. Proiectul a anunțat public că 5% din încasările venite din vânzarea de NFT-uri merge la organizații de caritate din Ucraina, iar 2% din royalty-ul tuturor NFT-urilor merg la organizații de caritate alese de comuniate. 

Când pot să mă alătur comunității și să cumpăr NFT-uri?

În fiecare luna este lansată câte 1 colecție de NFT-uri, cu prima colecția Contele Dracula live acum pe site-ul oficial, și puteți urmării updates pe Twitter sau Opensea.

Jocul urmează să fie lansat în 2023 și se așteaptă a fi unul din cele mai creative proiecte din industria de p2e. 

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.