Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Proiect crypto nou adăugat pe Tokero: BH.Network

Proiect crypto nou adăugat pe Tokero: BH.Network

Sunt încântat să vă anunț noul parteneriat al celor de la TOKERO cu BH Network. 🎩 BH Network este o echipă de freelanceri și proprietari de business-uri care doresc să facă o diferență în lumea marketplace-urilor online.

Misiunea BH Network este de a aduce inovația pe piața freelancing-ului și de a extinde posibilitățile pentru persoanele fizice, companii și clienți prin tehnologia blockchain.

Folosind tehnologia Elrond Blockchain, echipa își propune să ofere tuturor un loc pe piața criptomonedelor pentru a deschide oportunități de comerț într-o lume guvernată în prezent de sistemele Fiat.

Veti putea investi in proiectul BH Network aici – https://cutt.ly/tokero

Tokenul BH Network ($BHAT) va fi disponibil pentru o pre-vânzare, după cum urmează:
* 24 Ian 2022: Informații despre alocare, condiții, prețul token-ului și valoarea tichetelor;
* 26 Ian 2022: Deschiderea listei de așteptare, când toți utilizatorii se pot înscrie pe listă;
* 28 Ian 2022: Prima loterie, doar pentru utilizatorii TOKERO PRO;
* 30 Ian 2022: A doua loterie, pentru toți utilizatorii TOKERO.

Fii pe fază! 🤝 Deschide cont la TOKERO aici – https://cutt.ly/tokero

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.