Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Raiko Transilvania – Indicatorii de performanță cheie înregistrați de companie în T3 2021

Raiko Transilvania – Indicatorii de performanță cheie înregistrați de companie în T3 2021

Deoarece compania nu va publica raportul aferent trimestrului trei al 2021, conducerea Raiko Transilvania SA informeaza toate partile interesate despre indicatorii de performanta inregistrati de catre companie in perioada 01.01.2021 – 30.09.2021.

In primele 9 luni ale anului 2021, Raiko Transilvania SA are o cifra de afaceri in valoare de 6 644 072 lei, cu 77% mai mare decat primele 9 luni ale anului precendent, cand valoarea a fost de 3 743 334 lei. Estimarea pentru intreg anul fiind de 10 000 000 lei.

Cresterea s-a datorat contractelor de export semnate cu clientii din Lituania si Polonia. Pentru perioada urmatoare, Raiko Transilvania va continua strategia de dezvoltare de produse fotovoltaice sub brandul RAIKO ENERGY ROOF si RAIKO SOLAR SYSTEM.

Înfiinţată în 2014 în localitatea Căpuşu Mare (judeţul Cluj), Raiko Transilvania are ca principală activitate producţia de sisteme de drenaj şi producţia, vânzarea şi distribuţia sistemelor complete de acoperiş de înaltă calitate şi acoperişuri fotovoltaice.

Produsele Raiko sunt prezente în 22 de puncte de desfacere, pe 3 continente, cele mai importante pieţe fiind în Suedia, Finlanda, Lituania, Estonia, Rusia, Belarus, Ucraina, Cehia, România şi Slovacia.

Compania este deţinută în proporţie de 35% de Tax & Capital Advisors, societate controlată la rândul ei de Tomasz Kurcin, care mai deţine în nume personal 12,15% din acţiuni, în timp ce Marius Marian Alexe are o participaţie de 33%.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.