Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Raportări Netflix: Acțiunile cresc cu 8%, deoarece abonamentele și veniturile depășesc așteptările

Raportări Netflix: Acțiunile cresc cu 8%, deoarece abonamentele și veniturile depășesc așteptările

Acțiunile Netflix (NFLX) au crescut cu 8% după ce, în urma unui raport de profit pentru trimestrul al patrulea, compania a depășit cu ușurință așteptările analiștilor și ale conducerii în ceea ce privește creșterea numărului de abonați – și a depășit cu puțin ștacheta în ceea ce privește noul său obiectiv de top în materie de venituri.

Veniturile au crescut cu 1,9% de la an la an, ajungând la 7,85 miliarde de dolari, iar compania a adăugat un număr net de 7,66 milioane de abonați la nivel global, ajungând la 230,75 milioane de membri în total.

Mentionez faptul ca am anticipat acest lucru in articolul dedicat membrilor Maior Army. Click pentru a vedea articolul!

Compania se aștepta la 4,5 milioane de adăugiri nete, în timp ce Wall Street a fost ceva mai prudent, prognozând 4,1 milioane de adăugiri nete.

De asemenea, co-fondatorul Reed Hastings a renunțat la poziția de co-CEO pentru a deveni președinte executiv, lăsându-i pe gurul de conținut Ted Sarandos și pe șeful de produs/activitate Greg Peters să împartă titlul de CEO.

Venitul operațional în trimestrul slab din punct de vedere sezonier a fost de 550 milioane de dolari (în scădere față de 632 milioane de dolari în anul precedent), iar venitul net a scăzut la 55 milioane de dolari.

Pentru primul trimestru, Netflix se orientează către o creștere a veniturilor de 3,9% (pentru o cifră de 8,17 miliarde de dolari) și un venit operațional de 1,625 miliarde de dolari, cu o marjă de 19,9% (ceea ce ar fi cea mai bună marjă operațională din primul trimestru al anului 2022). Prevede un venit net de 1,275B$, sau un EPS de 2,82$.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.