Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Reddit, platforma de social media care a alimentat raliul meme-acțiunilor, pregătește listarea la bursă

Reddit, platforma de social media care a alimentat raliul meme-acțiunilor, pregătește listarea la bursă

Reddit, platforma de social media care a contribuit la raliul așa-numitelor acțiuni “meme” de la începutul anului, a depus documentele în vederea listării la bursă. Operatorul platformei a anunțat că a depus în mod confidențial o cerere de ofertă publică inițială la autoritatea de reglementare a pieței de capital (SEC) din SUA.

Compania, care a fost evaluată la 10 miliarde de dolari de către investitori în cadrul unei runde de finanțare privată în această vară, nu a dezvăluit ce evaluare va căuta în cadrul ofertei publice.

Reddit a atras un interes crescut din partea publicului și a investitorilor la bursă în prima parte a anului, când utilizatorii forumului WallStreetBets au alimentat un val de tranzacții pe o serie de acțiuni vizate de poziții short semnificative.

Acțiunile unor companii ca GameStop și AMC au consemnat atunci creșteri spectaculoase, provocând pierderi însemnate fondurilor speculative.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.