Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Rezultatele din Q4 la Rivian: “provocările privind aprovizionarea vor persista până în 2022”

Rezultatele din Q4 la Rivian: “provocările privind aprovizionarea vor persista până în 2022”

Acțiunile Rivian Automotive Inc (RIVN) au scăzut cu 15% in after-market din cauza pierderilor mai mari decât cele așteptate pentru al patrulea trimestru fiscal, deoarece constrângerile de aprovizionare și alte probleme au continuat.

Puncte importante în rezultatele Rivian Q4

  • Pierderea netă a fost de 2,46 miliarde dolari, ceea ce se traduce în 4,83 dolari pe acțiune.
  • În același trimestru al anului trecut, pierderea netă a fost plafonată la 353 milioane USD.
  • Ajustat pentru elemente nerecurente, Rivian a raportat o pierdere de 2,43 USD.
  • Veniturile au fost tipărite la 54 de milioane de dolari, comparativ cu nimic anul trecut.
  • Consensul FactSet a fost de 1,88 USD de pierdere ajustată pe acțiune la 60,5 milioane USD în vânzări.
  • T4 încheiat cu 83.000 de precomenzi pentru camioane electrice și SUV.

Constrângerile de aprovizionare vor continua până în 2022

Pe lângă constrângerile de aprovizionare, Rivian Automotive a citat pandemia, vremea severă și o oprire planificată pentru a ajusta liniile de producție drept factori care au afectat producția. Cu toate acestea, în scrisoarea către acționari , compania a spus:

La sfârșitul anului trecut, Rivian a declarat că va cheltui 5,0 miliarde de dolari pentru a înființa o nouă unitate de producție în Georgia. Acțiunile Rivian s-au redus acum cu mai mult de jumătate față de prețul IPO de 78 de dolari pe acțiune.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.