Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

ROCA Industry începe tranzacţionarea la Bursă la sfârşitul acestei luni. Holdingul a atras de la investitori 45 mil. lei în decembrie

ROCA Industry începe tranzacţionarea la Bursă la sfârşitul acestei luni. Holdingul a atras de la investitori 45 mil. lei în decembrie

ROCA Industry, holding care reuneşte producătorii de materiale de construcţii din portofoliul platformei de investiţii ROCA Investments, precum Bico şi Sarcom, începe tranzacţionarea la Bursa de Valori Bucureşti, pe piaţa AeRO, acţiunile ROC1 urmând să se listeze la finele acestei luni.

În decembrie 2021, ROCA Industry a închis cu succes un plasament privat de acţiuni şi a atras 50 mil. lei de la investitori.

În cadrul plasamentului privat, un total de 4,5 milioane de acţiuni au fost vândute investitorilor la preţul de 10 lei pe unitate. La plasament au participat 120 investitori individuali şi profesionişti, iar oferta a fost suprasubscrisă.

Plasamentul a fost intermediat de BT Capital Partners, în timp ce Cornerstone Communications a asistat compania în calitate de Consultant Autorizat. În ceea ce priveşte aspectele juridice, compania a fost asistată de casa de avocatură Filip & Company.

În prezent, ROCA Industry cuprinde companiile BICO Industries, cel mai mare producător autohton de plasă din fibră de sticlă şi armături din fibră de sticlă şi unul dintre cei mai importanţi producători la nivel european şi Sarcom, unul dintre cei mai mari producători de vopsele şi lacuri din România.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.