Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Românii de la ZoidPay a luat o finanţare de 75 mil. dolari de la o firmă de investiţii din Bahamas

Românii de la ZoidPay a luat o finanţare de 75 mil. dolari de la o firmă de investiţii din Bahamas

Startup-ul românesc ZoidPay și-a asigurat un angajament de investiții de 75 milioane dolari de la grupul GEM, cu sediul în Bahamas și un portofoliu de 3,4 miliarde dolari

Startup-ul românesc ZoidPay, care și-a lansat la începutul anului propria criptomonedă, ZPAY, pe DEX-ul (Exchange Descentralizat) companiei Elrond Network, jucător român în domeniul blockchain și al criptomonedelor, și-a asigurat acum un angajament de investiții de 75 de milioane de dolari de la grupul GEM Digital Limited.

Puteti investi in ZoidPay aici: https://bit.ly/cont-xportal (dupa inregistrare, va logati pe xPortal Exchange si faceti SWAP)

ZoidPay a fost lansat în 2018 cu scopul de a facilita plățile cu criptomonede la scară globală. CEO-ul companiei este bucureșteanul Eduard Oneci.

Bahamas, a investit în primăvara anului trecut și în grupul financiar bulgar Eurohold, prezent în România pe nișa de asigurări. De asemenea, în vara acestui an, a investit în startup-ul românesc Travel Coin. GEM a fost fondată în 1991 și este un grup de investiții de 3,4 miliarde de dolari, care gestionează un set divers de investiții axate pe piețele emergente din întreaga lume.

GEM a finalizat peste 400 de tranzacții în 70 de țări de pe 5 continente. GEM are birouri în New York, Los Angeles, Nassau (Bahamas) și Paris.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.