Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Rompetrol Well Services vrea să distribuie integral profitul din 2021 sub formă de dividende: randament de 1,3%

Rompetrol Well Services vrea să distribuie integral profitul din 2021 sub formă de dividende: randament de 1,3%

Consiliul de Administraţie al Rompetrol Well Services, divizia de servicii petroliere a Rompetrol, convoacă acţionarii pentru 27 aprilie 2022 pentru a discuta printre altele aprobarea repartizării profitului net de 1,6 mil. lei realizat în 2021. Consiliul vrea ca profitul să meargă integral către acţionari, prin dividende, respectiv 0,005 lei pe acţiune, adică un randament de 1,3% la preţurile curente de tranzacţionare.

“Aprobarea modului de repartizare a profitului net al societăţii realizat în anul 2021 în sumă de 1.629.634 lei, ca dividend, respectiv 0,005857970 lei brut/acţiune”, este punctul doi pe ordinea de zi a AGA.

Data de înregistrare propusă pentru identificarea acţionarilor care vor beneficia de dividende este 6 octombrie 2022, “Ex-Date” propusă este 05 octombrie 2022, în timp ce data plăţii propusă este 25 octombrie 2022.

Rompetrol Well Services are 122 mil. lei capitalizare, compania fiind controlată în proporţie de 73% de KMG, iar KJK are 10,7%. În ultimele 12 luni acţiunile au plus 0,9%.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.