Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Așa DA: Rudolf Vizental şi Liviu Stoleru, administrator, respectiv director general la ROCA Industry, au cumpărat acţiuni ROC de 430.000 de lei. Mergem înainte!

Așa DA: Rudolf Vizental şi Liviu Stoleru, administrator, respectiv director general la ROCA Industry, au cumpărat acţiuni ROC de 430.000 de lei. Mergem înainte!

Dupa cum va spuneam saptamana trecuta intr-o postare, sunt mandru investitr in compania ROCA Industry (ROC1) si am un orizont de timp, asa cum v-am obisnuit, de 5-10 ani spre “forever” daca totul va merge asa cum ma astept eu sa mearga treaba si daca nu va vor dezamagi cu vreun EXIT (sau cum ii spune la termenul ala extrem de popular printre “traitori de clipa”).

Astazi am fost fost placut surprins sa vad ca cei doi oameni chetie din cadrul holding-ului si anume Liviu Stoleru si Rudolf Vizental (doi antreprenori pe care ii respect foarte mult) au achizitionat 22.000 si respectiv 18.960 de actiuni din companie. Tranzactiile au fost notificate Companiei in conformitate cu legislatia pietei de capital in vigoare.

Ei bine, fiindca bursa romaneasca a fost obisnuinta in ultima vreme doar cu VANZARI de actiuni de catre management, ba mai mult, in cazul unora, managementul s-a inghiolbat inca din prima secunda sa vanda aproape tot la “prosti” (adica nici nu au stat sa-si bea cafeaua de dimineata, cum s-a deschis bursa au si vandut), iata ca exista si companii unde managementul stie foarte bine ce face, au o viziune pe termen lung, si vor arate si noilor investitori ca e loc inca de intrare si ca ei n-au nici o problema sa cumpere actiuni chiar si la pretul de listare la bursa.

Pentru unii poate nu inseamna mult acest aspect, si asta fiindca majoritatea sunt traitori de clipa pe bursa, insa pentru mine lucru asta e un gest foarte important ca sa simt ca merita sa pornesc la un drum lung cu oamenii astia !

Ei bine, pe termen scurt posibil sa vedem niste marcari de profituri si actiunea sa scada ceva, insa ROCA Industry, pentru mine e o investitie pe care o fac pe termen lung, am incredere ca vor face noi si noi achizitii si ca cifrele companiei vor fi cu totul altele in anii urmatori.

Asa cu ma stiti, eu prefer sa investesc doar in companii care au planuri clare de achizitii (ca na … nu sunt vampir sa traiesc 10000 de ani sa am vreme de pierdut cu o companie care vrea doar sa supravietuiasca) asadar, sincer va spun ca pentru mine ROCA, e compania aia perfecta de dat ca exemplu pentru comunitatea MAIOR ARMY care dupa cum stiti, e o armata de investitori care vrem sa cumparam tăt, tăt, tăt !!!

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.