Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Rugăminte către întreaga Comunitate de Investitori din România! Haideți să ajutăm Ucraina! Locuri unde putem dona!

Rugăminte către întreaga Comunitate de Investitori din România! Haideți să ajutăm Ucraina! Locuri unde putem dona!

Cu totii zilele astea am fost tentionati pe subiectul razboiului dintre Ucraina si Rusia. Sunt momente foarte greu de trait, vizionat, ascultat si nimeni nu si-ar dori sa fie in mijlocul acelor evenimente.

Fiindca suntem o comunitate mare, va propun ca fiecare sa facem cumva sa ajutam intr-o forma sau alta cetatentii Ukrainei.

Stiu ca ma urmaresc pe toate retelele sociale foarte multi investitori ce stau cu banii pe HOLD perioada asta ca sa prinda preturi bune de investii. RECUNOSC, la fel si eu, insa o parte din acesti bani, sunt convins ca ne vom bucura daca stim ca se bucura si niste oameni nevinovati din Ucraina daca ii ajutam cu cat putem !

Personal sunt foarte ingrijorat cu privire la vietile oamenilor de acolo si efectiv nu pot sta mai mult de 10 minute cu televizorul deschis si sa aud sunetele alea de alarme si de rachete si de mama dracu!

Vanzand atatia oameni disperati … copii speriati care sper sa nu creasca speriati si cu sechele de pe urma acestor evenimente, mai ales cei ce au plecat lasandu-si tatal acasa in Ucraina, am decis sa donez bani la Crucea Rosie si UNICEF si imi propun sa caut si alte ONG-uri care ajuta DIRECT refugiatii cu toti ce au nevoie.

Locurile in care putem dona pentru Ucraina (verificate de mine) sunt urmatoarele:

Nu uitati ca impreuna suntem mai puternici!

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.