Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Rusia a găsit o alternativă pentru cardurile suspendate de Visa și Mastercard. Care este soluția pregătită de la Kremlin!

Rusia a găsit o alternativă pentru cardurile suspendate de Visa și Mastercard. Care este soluția pregătită de la Kremlin!

Băncile rusești au declarat duminică că plănuiesc să emită carduri folosind sistemul chinez UnionPay, după ce Visa și Mastercard au decis să suspende operațiunile în Rusia din cauza intervenției militare a Moscovei în Ucraina.

Cardurile bancare rusești Visa și Mastercard nu vor mai fi valabile în străinătate, iar cardurile emise în străinătate nu vor mai funcționa în Rusia, au anunțat sâmbătă companiile globale de plăți.

Principalii creditori ruși Sberbank și Alfa Bank au declarat că lucrează la lansarea cardurilor UnionPay. „Sberbank lucrează la posibilitatea emiterii cardurilor Mir-UnionPay co-branded. Vă vom informa mai târziu cu privire la intervalul de timp al emisiunii”, a declarat cea mai mare bancă din Rusia, Sberbank, într-un comunicat.

Schimbări pe piața financiară

Cel mai mare creditor privat al țării, Alfa Bank, a declarat că „lucrează deja la lansarea cardurilor pe UnionPay, sistemul național de plată al Chinei”. Rosbank, Tinkoff Bank și Credit Bank of Moscow (MKB) lucrează la eliberarea cardurilor UnionPay, au informat agențiile de presă ruse.

Economia Rusiei și, în special, sectorul său financiar se zguduie sub greutatea sancțiunilor fără precedent, după ce Moscova a trimis zeci de mii de soldați în Ucraina cu scopul de a răsturna guvernul de la Kiev, potrivit Insider Paper.

Banca centrală a Rusiei a declarat că toate cardurile Visa și Mastercard deja emise de băncile naționale vor continua să funcționeze în Rusia până la expirarea lor, deoarece toate plățile în Rusia se fac printr-un sistem național. Cu toate acestea, a avertizat că rușii care călătoresc în străinătate ar trebui să aibă mijloace de plată alternative.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.