Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

S-a lansat BRANSYLVANIA NFTs – colecția de acțiuni digitale create de Distileriile BRAN, prima distilerie din lume care își lansează propria colecție de NFTs!

S-a lansat BRANSYLVANIA NFTs – colecția de acțiuni digitale create de Distileriile BRAN, prima distilerie din lume care își lansează propria colecție de NFTs!

Achiziționarea și vânzarea NFT-urilor este trendul care se bucură de un real succes în zilele noastre, alături de lumea cryptomonedelor. Pentru a intra în rândul popularității, tot mai multe branduri se pregătesc pentru Metaverse și încep să își dezvolte propriul proiect de NFT în piața digitală, spre bucuria fanilor și amatorilor din domeniu.

La fel este și cazul Distileriilor BRAN, primul brand de băuturi alcoolice din România și prima distilerie din lume, care lansează propria colecție de 11.0000 de NFT-uri unice, pe blockchainul Elrond.

BRANSYLVANIA NFTs este o colecție de 11.000 de NFT-uri și primul proiect de acest gen, creat de un brand românesc de băuturi alcoolice. NFT-ul oficial al Distileriilor BRAN s-a lansat pe blockchain-ul Elrond și a fost creat pentru a aduce plusvaloare comunității Bran, în primul rând, dar și pentru a digitaliza toate sortimentele băuturilor din portofoliul personal.

25% discount pe viață la produsele din Bran Shop și experiența unei croaziere pe Celebrity Cruises, în Bahamas!

Activele digitale de colecție – BRANSYLVANIA NFTs – sunt create în colaborare cu artistul Elvis Silistra și au un design unic, inspirat din tradiția și misticismul Transilvaniei, concept ce stă la baza brandului exclusivist. Prețul unui BRANSYLVANIA NFT este 1 EGLD. În plus, deținătorii se bucură și de un pachet uimitor de beneficii și avantaje, majoritatea sunt pe viață:

  • primii 1969 deținători de BRANSYLVANIA NFTs primesc o sticlă prețioasă BRAN, pictată manual cu tematică BRANSYLVANIA NFTs – model unicat, în cinstea anului de lansare a brandului Distileriile Bran.
  • fiecare membru beneficiază de 25% REDUCERE pe viață, la fiecare comandă de pe www.distileriilebran.ro
  • aleatoriu, vor fi aleși câte 2 ambasadori, pentru fiecare festival partener, la care BRAN este prezent.
  • 7 dintre deținători vor beneficia de o croazieră în Bahamas pe Celebrity Cruises și o vizită de 2 zile la inaugurarea filialei Distileriile Bran din Miami, pentru a trăi experiența worldwide.
  • beneficii, reduceri substanțiale și premii în exclusivitate, în momentul participării la festivalurile partenere din România sau alte evenimente marca BRAN.

        (Foto: Daniel Bran, CEO Distileriile Bran)

Echipa Distileriile Bran susține că fondurile obținute în urma vânzării de NFT-uri se vor folosi atât în interiorul proiectului, pentru dezvoltarea brandului la nivel național și internațional și integrarea distileriei în circuitul turistic, cât și direcționate spre Fundația Metropolis, pentru campania Spitale publice din bani privați – proiect susținut îndelung de Daniel Bran (CEO Distileriile Bran).   

Piața NFT-urilor este în plină ascensiune, la fel sunt și proiectele noastre legate de extinderea și promovarea Distileriilor Bran. Suntem parte din multe acțiuni și proiecte frumoase, iar în mod evident, valoarea BRANSYLVANIA NFTs va crește direct proporțional cu dezvoltarea brandului BRAN și automat a businessului, deja prezent în Europa (Anglia, Spania, Germania, Franța, Italia) America și Canada – cu discuții avansate și pentru piața asiatică. Avem în spate o echipă creativă de profesioniști în marketing digital & metaverse, Agenția Yellow Tree din Timișoara și Nifty Tree, alături de care suntem convinși că vom face lucruri mari.

Cu alte cuvinte, dacă te numeri printre pasionații de NFT-uri și îți dorești să susții brandurile 100% românești, precum și o cauză nobilă, ai șansa de a o face prin intermediul proiectului BRANSYLVANIA NFTS. Tot ce trebuie să faci este să urmezi 3 pași simpli:

Pasul 1: Descarci și instalezi aplicația xPortal, portofelul crypto oficial al blockchainului Elrond.
Pasul 2: Cumperi sau depui minim 1 EGLD. Poți folosi aplicația xPortal sau poți transfera suma dintr-un exchange precum Binance sau altele.
Pasul 3: Apeși butonul de MINT de pe siteul: https://distileriilebran.ro/nft/, conectezi portofelul, semnezi tranzacția și gata!
Odată ce mintezi/cumperi un BRANSYLVANIA NFT, îl poți găsi direct în aplicația xPortal,
secțiunea Profilul meu/NFT-urile mele.

Distileriile BRAN este singura distilerie tradițională atestată și acreditată cu 7 produse de FDA (Food & Drug Administration), medaliată cu aur pentru gustul autentic al caisatei și pălincii de prune, cu argint pentru gustul inconfundanbil al pălincii de gutui – în cadrul Concours Mondial de Bruxelles – competiția mondială a băuturilor, precum și decorată cu Distincția de Marcă de Aur a României pentru tradiție și calitate în producerea băuturilor alcoolice natural distilate.

Pălinca este una dintre cele mai cunoscute băuturi alcoolice spirtoase, iar Distileriile Bran poartă titlul de Produse Tradiționale Românești, atestat de Ministerul Agriculturii, cu Indicație Geografică Protejată.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.