Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Saidel vine la BVB: Vrem noi utilaje, pentru proiecte în România, Germania și Franța

Saidel vine la BVB: Vrem noi utilaje, pentru proiecte în România, Germania și Franța

Compania românească Saidel Engineering, specializată în proiectarea și execuția de fundații speciale, va fi cotată la Bursa de Valori București, în primăvara acestui an.

Omul de afaceri Tudor Saidel, acționarul și directorul general al companiei, caută finanțare pentru achiziția de utilaje, astfel încât să poată onora cererea în creștere pentru proiecte din România, dar și alte piețe europene, precum Germania sau Franța.

Listarea unui participații minoritare va aduce 1,5-2 milioane de euro, o sumă similară urmând să fie obțină din fonduri europene sau guvernamentale, care să se adauge unei contribuții proprii a acționarului cu o valoare apropiată, de până la 2 milioane de euro.

“Dacă 2020 a fost unul dintre cei mai slabi ani din ultima perioadă, din cauza proiectelor oprite de pandemie, anul trecut soluțiile noastre au început să prindă în piață, iar acum avem cerere mare și vrem să investim în utilaje noi, pentru a accelera dezvoltarea, nu doar în România. Suntem în discuții pentru proiecte în Germania și Franța”, a declarat Saidel.

Compania, specializată în domeniul proiectării și execuției de fundații speciale, aduce pe piață soluții patentate, protejate prin brevete de invenții în România și la nivel internațional.

În prezent, angajații Saidel Engineering sunt implicați în construcția de hipermarketuri, fabrici și centre logistice, în România și Serbia. Printre proiecte se numără al doilea magazin Ikea de pe piața locală la Timișoara și un mall la Craiova.

“Utilajele cu care lucrăm noi sunt scumpe. De exemplu, un set pentru fundații forate costă circa 3 milioane de euro”, spune Tudor Saidel.

El lucrează în acest domeniu din anul 1996, a făcut cercetare și a absolvit un program de doctorat în Germania și se află la a cincea generație de ingineri constructori.

Saidel Engineering are aproape 60 de angajați și a înregistrat în 2020 o cifră de afaceri de circa 2,5 milioane de euro. În portofoliul companiei se află proiecte precum Ana Tower (al omului de afaceri George Copos), Bucharest One sau The Bridge – toate din București.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.