Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Shiba Inu se lansează pe piața metaverse

Shiba Inu se lansează pe piața metaverse

Echipa SHIB a anunțat că își extinde ecosistemul prin introducerea de terenuri, un sistem de cozi și multe altele în terenul virtual. Această dezvoltare le permite deținătorilor de SHIB să-și cumpere teren și să devină parte din Metaverse cu tematică câinelui.

Ce este în Shiberse?

Echipa și-a numit Metaverse un „Shiberse”, pe măsură ce faza timpurie a dezvoltării continuă. Ei vor renunța la numele exact pentru el până la sfârșitul acestei luni. Tokenul SHIB a scăzut câteva cifre pentru a explica creșterea rapidă cu un interes enorm din partea companiilor mici și mari în Metaverse.

Numai în 2020, Metaverse a valorat aproximativ 478,7 miliarde de dolari. Este aproximativ aceeași dimensiune ca întreaga industrie a serviciilor la domiciliu numai din Statele Unite! citește SHIB Blog.

Cele mai mari platforme Metaverse care au optat pentru introducerea imobiliare virtuale sunt Sandbox și Decentraland. Cu toate acestea, echipa SHIB înțelege potențialul, extinderea și evoluția performantă pe care Metavese le poate aduce comunității. De aceea, SHIB a anunțat Shiba „LANDS”, care va fi disponibil pentru cumpărare/licitație foarte curând.

Cine poate cumpăra Pământ în Shiberse?

Cu toate acestea, blogul a explicat că ar exista un sistem de coadă pentru licitarea proprietăților, iar deținătorii de $Leash vor avea prima prioritate.

„Această coadă permite exclusivitate, solicitând părților interesate să dețină „$LEASH”, care oferă prioritate și acces exclusiv la această primă fază de vânzare a terenurilor din Metaverse. Pe lângă coadă, am lucrat și la un sistem anti-dumping pentru a proteja deținătorii de $LEASH. Terenurile rămase se vor debloca apoi și vor deveni disponibile pentru public după finalizarea acestui proces exclusiv de vânzare.”

Echipa SHIB a explicat că sistemul de coadă va fi conceput special pentru evenimentul de vânzări Shiba Land.

DYOR – Do Your Own Research! Nu uitati sa va documentati cat mai bine si sa invetiti in cunostinta de cauza.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.