Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Starlink-u lui Elon Musk crește în ritm alert

Starlink-u lui Elon Musk crește în ritm alert

Starlink, rețeaua de sateliți a SpaceX concepută pentru a aduce internet de mare viteză oriunde pe planetă, tocmai a depășit 400.000 de abonați.

Cu doar două luni în urmă, Starlink avea aproximativ 250.000 de abonați. Iar la începutul anului 2022, acest număr era mai aproape de 145.000.

Serviciul de bază al Starlink costă 110 dolari/lună (+ 599 dolari în avans pentru hardware). Asta înseamnă că Starlink încasează 44 de milioane de dolari în fiecare lună, la minim, fără a lua în calcul milioanele de dolari în taxe pentru hardware și opțiunea premium a companiei, care este aproape de 5 ori mai scumpă.

Potrivit unei prezentări a SpaceX în cadrul unei convorbiri cu Comisia Federală pentru Comunicații de săptămâna trecută, Starlink este acum activ în 48 de state americane și 36 de țări din întreaga lume. Starlink dorește să extindă serviciile în cea mai mare parte a Asiei, Africii și Orientului Mijlociu anul viitor.

Nu “în curând”: Doar o mână de țări nu sunt așteptate să aibă serviciul Starlink în curând – Afganistan, Belarus, Cuba, China, Coreea de Nord, Rusia, Siria și Venezuela.

S-ar putea ca WiFi-ul din timpul zborului să nu mai fie nașpa … SpaceX a semnat deja acorduri cu transportatorii aerieni Hawaiian Airlines și JSX pentru a adăuga antene Starlink pe aeronave. Extinderea Starlink pe piața WiFi la bordul aeronavelor ar putea fi uriașă, deoarece știm cu toții cât de lent (și de scump) poate fi să faci ceva online la un kilometru înălțime.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.