Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Startup-ul de vehicule electrice Nikola a început producția primului său semicamion electric

Startup-ul de vehicule electrice Nikola a început producția primului său semicamion electric

Startup-ul de camioane electrice Nikola a anunțat miercuri că a început producția versiunii cu baterii a semicamionului său electric Tre la fabrica sa din Coolidge, Arizona, depășind lansarea pe piață a semicamionul electric Tesla .

Nikola plănuiește să înceapă livrările de camioane în al doilea trimestru, au declarat directorii în timpul unei prezentări pentru analiști. Producția de camioane pentru clienți a început luni.

Acțiunile Nikola au crescut cu aproximativ 4% la tranzacționarea după orele de program după anunț.

Versiunea electrică cu baterie a lui Tre este destinată rutelor mai scurte, cu o autonomie estimată de aproximativ 350 de mile. Nikola se așteaptă să livreze între 300 și 500 de camioane în acest an înainte de a crește producția la un nivel mai ridicat în 2023.

Nikola plănuiește să urmeze modelul Tre cu baterie electrică cu o versiune alimentată de o celulă de combustibil cu hidrogen, care va veni cu o autonomie de până la 500 de mile, potrivită pentru rute mai lungi. Acesta va fi urmat de ceea ce Nikola numește un model cu celule de combustibil de „generația următoare” în 2025, potrivit pentru rute pe distanțe lungi, cu o autonomie de până la 900 de mile.

Hidrogenul Tre este pe cale să înceapă livrarea la sfârșitul anului 2023, a confirmat compania.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.