Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Stelian Baltă, fondatorul HyperChain Capital, investitor principal în platforma Fantom, își triplează investiția cu 15 milioane de dolari

Stelian Baltă, fondatorul HyperChain Capital, investitor principal în platforma Fantom, își triplează investiția cu 15 milioane de dolari

Platforma pentru active digitale NFT, Fantom, continuă să atragă investitori, deoarece investitorul miliardar și fondatorul HyperChain Capital, Stelian Baltă, adaugă încă 15 milioane de dolari.

Firmă de investiți HyperChain Capital are un istoric masiv de investiții în ultimii câțiva ani, strategie care le permite să-și mărească activitatea în piața crypto.

Această ultimă investiție de 8 cifre urmează două runde anterioare de plusuri de capital, o investiție inițială de 2,5 milioane de dolari făcută în 2018, când a fost fondată Fantom și o investiție de 15 milioane de dolari în aprilie 2021.

Pentru a investi in Fantom, accesati link-ul: https://bit.ly/binance-fantom

Rețeaua Fantom este o platformă smart-contract de înaltă performanță, scalabilă și sigură, concepută pentru a facilita aplicațiile descentralizate, scalabile și sigure.

Potrivit datelor oficiale furnizate de platforma Fantom, până în prezent, au fost lansate peste 178.000 de contracte în rețeaua Fantom, care procesează în medie peste 850.000 de tranzacții pe zi. În prezent, există peste 2,85 milioane de portofele unice, alte mii fiind adăugate în fiecare zi. Întrucât Fantom oferă o finalitate absolută, tranzacțiile nu pot fi niciodată inversate și oferă securitate la nivel instituțional rețelelor distribuite.

Cea mai recentă investiție a HyperChain vine într-un moment în care industria criptografică trece printr-o ușoară destabilizare, pe măsură ce fondurile majore se pliază și provoacă efecte de contagiune în peisajul cripto.

Datorită unei strategii de investiții bine definite, care include o analiză aprofundată a riscurilor și un management al riscului, HyperChain a reușit să evite să fie expus la firmele care declanșează în prezent un efect de contagiune în ecosistem, inclusiv Three Arrows Capital sau Celsius.

Potrivit fondatorului HyperChain Capital, Stelian Balta,

„Fantom are cea mai puternică stivă tehnologică de acolo. Ei pot procesa mai multe tranzacții simultan, crescând substanțial debitul rețelei.”.

Fantom nu oferă utilizatorilor doar posibilitatea de a schimba monede digitale, ci oferă, de asemenea, posibilitatea de a crea aplicații pentru a face plăți în siguranță, pentru a stoca informații delicate, cum ar fi dosarele medicale.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.